Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

....φαπούλες

 - Λέγε όσα θες, λέγε. Έχουμε πολλά χρόνια στην πιάτσα της επικοινωνίας και της προπαγάνδας, αλλά δεχόμαστε μαθήματα από όλους, ακόμη κι από αυτούς οι οποίοι πατάνε την μία μπανανόφλουδα μετά την άλλη. Καλό είναι ν΄ ακούει κανείς τους πάντες και ας κρατάει μόνο αυτά που θέλει και ίσως του φανούν χρήσιμα κάποια. Αυτό κάνουμε κι εμείς και ακούμε τους πάντες. Όταν έρθει η ώρα, θα ....θέσουμε τα ερωτήματα και πάλι, αφού απαντήσεις δεν πήραμε ποτέ. 

- Ποτέ δεν πήραμε απαντήσεις για τις χορηγίες των εταιριών του ομίλου που τοποθετεί ανεμογεννήτριες, ποτέ δεν πήραμε απαντήσεις για τις διαφημίσεις και τις χορηγίες της εταιρείας η οποία θέλει να διακινεί αυτή όλα τα υλικά από κατεδαφίσεις και έργα και σήκωσε ψηλά, πολύ ψηλά το θέμα του Σαρανταπόταμου, ποτέ δεν πήραμε απαντήσεις για τις χορηγίες της εταιρείας με τα χημικά στο Βαθύ και εξ αιτίας της κάποιοι είχαν στήσει στον τοίχο τον Φάνη και στην συνέχεια χειροκροτούσαν την εταιρεία, ακόμη κι όταν μόλυνε το περιβάλλον μετά από φωτιές που είχαν ξεσπάσει στις εγκαταστάσεις της και άλλα πολλά.

- Το άλλο ανέκδοτο πότε θα μας μιλήσει, για τους μισθούς που έπαιρνε από τον Δήμο και τώρα επειδή είναι στην απ΄ έξω, προσπαθεί καθημερινά να μειώνει την προσπάθεια της δημοτικής αρχής; Πότε θα καταλάβει πως είναι άλλο η πολιτική και άλλο τα καψουροτράγουδα και οι νταλκάδες του καθενός;;;;