Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

....σουτάκια

 - Να γράφουμε αλήθειες και να μην κρύβουμε τίποτα. Να μην διστάζουμε να γράφουμε τις απορίες μας και να βάζουμε ερωτήματα. Η αλήθεια δεν προσφέρει κακές υπηρεσίες εκτός κι αν όλα είναι τοποθετημένα πάνω σ΄ ένα ψέμα. Αυτά που γράψαμε για τους προπονητές, αφού διαβάσαμε την προκήρυξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Εύβοιας, έχουν μια λογική βάση. Όταν μια ομάδα Β΄ή Γ΄ Κατηγορίας δεν προσλάβει προπονητή, μπορεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα.....και απλά κανείς δεν θα μπορεί να είναι μπροστά από τον πάγκο και να δίνει εντολές ως προπονητής.

- Μέχρι εδώ όλα καλά. Ρωτάμε όμως. Αυτό το σωματείο θα είναι γραμμένο στο Μητρώο της ΓΓΑ και θα είναι νόμιμο χωρίς προπονητή; Θα ορίζει έναν προπονητή που έχει τις προϋποθέσεις όταν θα έρθει η ώρα της επιχορήγησης και θα συνεχίζει μετά με κάποιον άλλον ο οποίος δεν θα φαίνεται πουθενά;;;;

- Κύριοι, ας μη γελιόμαστε. Τα παραθυράκια ο Αυγενάκης τα κλείνει ένα ένα και κάποια σωματεία θα βρεθούν σε δύσκολη θέση. Σε δύσκολη θέση θα βρεθούν και οι προπονητές οι οποίοι επιτρέπουν στα σωματεία να χρησιμοποιούν το όνομά τους, για να έχουν νομιμοποίηση.

- Ας φροντίσουν λοιπόν όλα τα σωματεία να έχουν νόμιμα τους προπονητές, γιατί δεν μπορεί να διδάσκεις το ποδόσφαιρο και να είσαι χωρίς προπονητή.