Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο πέρασε, αλλά αυτό ήταν βαμμένο γαλάζιο, αφού είχαμε εσωκομματικές εκλογές στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ο κ. Παναγιώτης Μάλλιος είναι ο νέος πρόεδρος της ΔΕΕΠ Εύβοιας και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχει ανάγκη από οργάνωση στις.... τοπικές κοινωνίες και κάποια στιγμή θα πρέπει όλοι όσου έχουν την όποια εμπλοκή στις κομματικές διαδικασίες, να καταλάβουν πως δεν είναι επιτυχία το να κάνεις μεταφορά ψηφοφόρων, αλλά το να πείσεις τον κόσμο να είναι ενεργό μέλος και να πηγαίνει συνειδητά στην κάλπη.

- Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα ο κ. Παναγιώτης Μάλλιος συγκέντρωσε  752 σταυρούς και είναι ο νέος πρόεδρος της ΔΕΕΠ, ο κ. Στέλιος Καρβελάς ήρθε δεύτερος με 672 σταυρούς και ο κ. Κωνσταντίνου Δημήτρης με 192 σταυρούς.

- Το που κρίθηκε η μάχη προφανώς θα αναλάβουν να μας το αναλύσουν τα γνωστά παπαγαλάκια, αλλά είναι βέβαιο πως θα κάνουν λάθος. γιατί ποτέ τους δεν μπόρεσαν να παραδεχθούν πως η ΝΔ δεν είναι καφενείο, αλλά ένα σύγχρονο κόμμα. Εμείς αργότερα θα γράψουμε την άποψή μας και όποιος καταλάβει, κατάλαβε.

- Φυσικά και είχαμε και αγώνες ποδοσφαίρου το Σαββατοκύριακο και θα πρέπει να σημειώσουμε πως αν θέλουμε να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, θα πρέπει να τηρηθούν τα όποια πρωτόκολλα υπάρχουν, τουλάχιστον ως προς τους ανθρώπους που είναι στον αγωνιστικό χώρο.

- Στα περισσότερα γήπεδα υπάρχει μπάχαλο και δεν θέλουμε ν΄ ακούμε αστείες δικαιολογίες. Θα πρέπει να υπάρχει υπεύθυνος covid και ο οποίος δεν θα πρέπει να επιτρέπει την είσοδο σε κανέναν, χωρίς έλεγχο.