Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχουμε όλοι. Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους οι οποίοι δείχνουν εμπιστοσύνη σ΄ εμάς και μας ενημερώνουν καθημερινά, για πολλά θέματα. Να ξέρουν πως θα είμαστε πάντα εδώ και θα βοηθάμε σε ότι χρειασθούν. Όταν μπορούμε πραγματικά να βοηθήσουμε, θα το κάνουμε με ευχαρίστηση γιατί αυτός πρέπει να είναι και ο ρόλος μας. Δεν είμαστε εδώ για να γράφουμε καλά λογάκια, αλλά για να προσπαθούμε με.... τα σχόλιά μας να παρεμβαίνουμε  και να διαμορφώνουμε την κοινή γνώμη.

- Οι παρεμβάσεις μας πάντως πιάνουν τόπο και πλέον οι περισσότεροι γνωρίζουν πως το apopsignomi έχει αποκτήσει πολλούς και φανατικούς φίλους οι οποίοι διαπίστωσαν πως δεν διστάζουμε να πάρουμε θέση και να παρέμβουμε όπου χρειασθεί, κόντρα στην λάσπη που ρίχνουν κάποιοι εναντίον μας. 

- Το 2022 είναι ενδιαφέρουσα χρονιά και όλοι θα διαπιστώσουν πως άλλο η ουδετερότητα και άλλο το να έχεις άποψη και να την γράφεις. Εμείς θα γράφουμε πάντα την άποψή μας, αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους.

- Το πανηγύρι το συνεχίζουν στην Βουλή και πλέον η κατάσταση είναι για να βγαίνουν 3΄-7΄ στην τηλεόραση για να τους βλέπει ο κόσμος, να διαβάζουν την ομιλία που κάποιος άλλος τους έχει γράψει.

- Ακούμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια και προσέξτε. Όλες και όλοι έχουν πάρει τις αποφάσεις του και έχουν δηλώσει τι θα ψηφίσουν. Γιατί λοιπόν αυτή η συζήτηση; Τι θ΄ αλλάξει μέχρι το βράδυ που θα έχουμε ψηφοφορία; Τίποτα δεν θ΄ αλλάξει. 

- Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να έχει το άγχος γιατί πλέον το ΠΑΣΟΚ θα είναι πολύ κοντά του και θα τον απειλεί να του πάρει την δεύτερη θέση, η ΝΔ θα συνεχίσει να είναι κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει να είναι πρωθυπουργός για πολλά χρόνια ακόμη, το ΚΚΕ θα συνεχίσει στους δρόμους για να είναι ενάντια στον καπιταλισμό, ο Βελόπουλος θα συνεχίσει να πουλάει αλοιφές και ίσως βρει και άλλες επιστολές, όχι του Χριστού, αλλά αυτή την φορά κάποιου Αγίου και "ο φτωχός" Βαρουφάκης θα προσπαθεί να σώσει τον λαό!!!!