Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

....σουτάκια

 - Η ουσία είναι να πάρεις τους 3 βαθμούς της νίκης και όχι πότε μπήκε το γκολ και το πως μπήκε. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πήρε την νίκη και τους 3 βαθμούς στον αγώνα με την ΚΑΡΥΣΤΟ στο Στάδιο της Χαλκίδας, αλλά δεν έπεισε με την απόδοσή του. Δεν είναι εμφανίσεις αυτές και φυσικά δεν μπορεί η ομάδα να συνεχίσει έτσι, γιατί με αυτές τις εμφανίσεις, θα χαθούν βαθμοί. Κάτι πρέπει να κάνουν οι ....διοικούντες, ώστε ν΄ αρχίσει η ομάδα να παίζει μπαλίτσα και να μην την αμφισβητεί κανείς.

- Στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ πρέπει κάτι να κάνουν ώστε η ομάδα να βρει τα πατήματά της, γιατί μετά την χθεσινή ήττα στην Λάμψακο από την ΣΚΕΠΑΣΤΗ, δεν είναι και στην καλύτερη θέση και την Κυριακή θα παίξει εκτός με τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ.

- Ο ΛΗΛΑΣ έχασε από την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, αλλά δεν ήταν αυτό το παιχνίδι που το είχε στον υπολογισμό για βαθμό ή βαθμούς. Έχει δρόμο ακόμη ο ΛΗΛΑΣ και τώρα έρχονται τα σημαντικά. Πάει στην ΑΙΔΗΨΟ την Τετάρτη και την Κυριακή θα υποδεχθεί το ΚΑΛΟΧΩΡΙ /ΠΑΝΤΕΙΧΙ. Αν σ΄ αυτούς τους δύο αγώνες πάρει 4 έως 6 βαθμούς, τότε θα έχει βάλει τις βάσεις για παραμονή στην κατηγορία.