Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή. Ξεχάστε για λίγο τα προβλήματα, ξεχάστε τις σκοτούρες και δώστε λίγη χαρά στον εαυτό σας και στους δικούς σας ανθρώπους.
Κάντε μια βόλτα με τον άνθρωπό σας, πείτε μια καλημέρα στους ανθρώπους, γνωστούς και αγνώστους,  που θα συναντήσετε στο δρόμο, γιατί αυτό έχει την σημασία του.
Σας παρακαλούμε όμως όταν θα κάνετε την βόλτα να μην κρατάτε το τηλέφωνο στα χέρια σας και μην βλέπετε μηνύματα και μην παίζετε παιχνίδια.... στο κινητό την ώρα της βόλτας. Πιστέψτε μας  θα είναι καλύτερα.
Σήμερα είναι Κυριακή και δεν πρέπει να πάμε ν΄ ανάψουμε ένα κεράκι στην εκκλησία και να κάνουμε την προσευχή μας. Δεν πρέπει σε  καμία περίπτωση να μην χάσουμε την πίστη μας στον Θεό.
Μετά μην ξεχνάτε πως υπάρχει και η Λαϊκή Αγορά και η οποία ιδιαίτερα αυτή του Βασιλικού τα έχει όλα.
Χθες πήγαμε τα παιδιά μας στο Στάδιο της Χαλκίδας και είπαμε να κάνουμε μια βόλτα εκεί δίπλα στην Λαϊκή. Τι το θέλαμε; 
Μέλος της οικογένειας, έμεινε χωρίς κινητό και τρέχαμε μέχρι το μεσημέρι, για να μπορέσουμε να κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε αυτοί που το έκλεψαν να μην μπορέσουν να μας κάνουν ζημιά. Οι αθεόφοβοι έβαλαν το χέρι τους στην τσέπη του μπουφάν και το έκλεψαν.....
Φυσικά εκτός από το να μας ταλαιπωρήσουν, δεν κατάφεραν τίποτα άλλο και φυσικά η τηλεφωνική συσκευή δεν άξιζε και δεν θα μπορέσουν να κερδίσουν ίσως αυτά που έψαχναν.
Καλή Κυριακή.