Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Ψυχραιμία να έχουμε όλες και όλοι, γιατί οι μέρες είναι δύσκολες και οι καιροί πονηροί, από κάθε άποψη.
Είναι πονηροί στο θέμα του πολέμου στην Ουκρανία, πονηροί για την πανδημία, αλλά και ποδοσφαιρικά.
Αύριο έχουμε αγώνες για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Εύβοιας και όλα δείχνουν πως πάλι.... θα έχουμε πολύ θόρυβο, αφού κάποια αποτελέσματα, δεν θα είναι αυτά που κάποιοι περιμένουν....

- Ούτε γι΄ αστείο δεν γράψαμε κάποιο ψέμα, για την επίθεση στον ΔΟΑΠΠΕΧ, από μέλη της αντιπολίτευσης στο ΔΣ. Όλα είναι αλήθειες και όποιος θέλει, ας αφήσει τους μονολόγους και τα χαζά του κι ας έρθει να του αποδείξουμε τα πάντα.

- Όσο για το αν κάποιος είναι εκλεγμένος ή όχι, να το ξεκαθαρίσουμε. Όλα τα μέλη του ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ κάποιος τα προτείνει. Η δήμαρχος τα μέλη της πλειοψηφίας και οι της αντιπολίτευσης τα δικά τους μέλη. Δεν εκλέγουν κανέναν οι δημότες.

- Επειδή σιγά σιγά θα μπούμε και σε προεκλογική περίοδο και όλοι θα προσπαθήσουν με τις μπούρδες τους να μειώσουν το έργο της δημοτικής αρχής, αλλά και να συκοφαντήσουν τα μέλη της παράταξης Βάκα, καλό θα ήταν η δήμαρχος να οργανώσει ένα γραφείο, το οποίο θα απαντά όπως ταιριάζει στους συκοφάντες και σε όσους επιδιώκουν και διαστρεβλώνουν τα γεγονότα. Κυρία Βάκα είναι εύκολοι οι τύποι και θα πρέπει να τους "ξεβρακώσετε" πολιτικά, στα μάτια των δημοτών.