Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Καλησπέρα Δημήτρη

 - Αισθανόμαστε την ανάγκη σήμερα, να πούμε την καλησπέρα μας στον προπονητή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ της Ερέτριας τον Δημήτρη Βαλκάνο.
Αγαπητέ Δημήτρη, εμείς σου λέγαμε πάντα την αλήθεια και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, γιατί σε πιστεύουμε και σε εκτιμούμε ως προπονητή.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Δημήτρη δεν είναι η πρώτη φορά που διεκδικεί πρωτάθλημα στην Α΄ Κατηγορία.
Έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές και οι οποίοι θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν στην κατάκτηση του ....τίτλου με την δική σου καθοδήγηση.
Δημήτρη από την ΕΡΕΤΡΙΑ λείπει αυτό που λέμε πακέτο.
Η κάθε ομάδα όταν είναι πρώτη στην βαθμολογία, πρέπει να ξέρει να προστατευθεί, από αυτούς που θα επιχειρήσουν να τις βάλουν τρικλοποδιές, ώστε να μην τερματίσει πρώτη.
Όταν η ομάδα δεν είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, πρέπει όχι μόνο να φροντίζει να έχει θετικά αποτελέσματα, αλλά επειδή αυτό δεν φτάνει, θα πρέπει να δείχνει τα δόντια της στον αντίπαλο, ώστε να χαλάσει την ψυχολογία του και να τον φέρει σε δύσκολη θέση.
Αυτό φυσικά δεν είναι δουλειά του προπονητή, αλλά τις διοίκησης και γενικότερα της ομάδας.
Δυστυχώς αυτό η ομάδα δεν το έχει και έτσι κάποια στιγμή θα χάσει και την όποια καλή ψυχολογία, αφού δεν θα έχει κίνητρα. Η ομάδα  είναι εκτός Κυπέλλου Εύβοιας και στην 3η θέση της βαθμολογίας της Α΄ κατηγορίας.
Απέμειναν 9 αγωνιστικές και δεν βλέπουμε να μπορεί ν΄ αλλάξει κάτι και μοιραία η ομάδα δεν θα είναι στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Την καλησπέρα μας και καλή Σαρακοστή.