Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

"...ας φάνε διαφήμιση τώρα" !!!!!

 - Γράφει ο δικός μου, πως χθες η ΕΡΕΤΡΙΑ και η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ διαφήμισαν το ποδόσφαιρο στον μεταξύ τους αγώνα!!! Αλήθεια αυτός ήταν ο στόχος των δύο ομάδων;
Πρωταθλητισμό κάνουν οι δύο ομάδες και δεν το έχουν κρύψει ούτε για μια στιγμή.
Αγαπητέ Μανώλη η διαφήμιση είναι καλή, αλλά την κάνουμε για να αυξήσουμε τα έσοδα μιας επιχείρησης, την κάνουμε για να αυξήσουμε τα κέρδη, την κάνουμε για να αυξήσουμε τους αναγνώστες μας, τους ακροατές ή τους τηλεθεατές μας.
Είναι δυνατόν μια ομάδα να μπαίνει στο γήπεδο και να φροντίζει για την διαφήμιση του ποδοσφαίρου;
Εμείς ειδικοί δεν είμαστε, αλλά τι διαφήμιση είναι όταν.... κάνεις τραγικά αμυντικά λάθη και τρως γκολ;
Σωστό είναι το να παίζουν οι ομάδες καλό ποδόσφαιρο, αλλά όταν κάνεις πρωταθλητισμό, το αποτέλεσμα μετράει και χθες ούτε η ΕΡΕΤΡΙΑ, ούτε η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ πήραν αυτό που ήθελαν.
Μανώλη, χθες ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου πήγαινε από την Χαλκίδα στην Ερέτρια για να παρακολουθήσει τον αγώνα και ταλαιπωρήθηκε πολύ μέσα στο Βασιλικό, αφού τα φανάρια που υπάρχουν στο κέντρο του Βασιλικού είχαν προκαλέσει μποτιλιάρισμα.
Μας τηλεφώνησε και μας είπε: "Ποιο μυαλό ήταν αυτό που φρόντισε να υπάρχουν φανάρια στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί προς την Νότια Εύβοια";
Μανώλη αχρείαστα είναι τα φανάρια και μάλιστα τις μέρες και τις ώρες που είναι χιλιάδες αυτοί που το Παρασκευοσαββατοκύριακο πάνε προς την Νότια Εύβοια ή επιστρέφουν στην Αθήνα.
Αχρείαστη Μανώλη ήταν και για τις δύο ομάδες η διαφήμιση του ποδοσφαίρου.
Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. Σε καμία δεν απέδωσε η διαφήμιση αυτή!!!!!
Καλή Σαρακοστή και τώρα Μακρυκάπα και Ερέτρια θα περιμένουν στραβοπάτημα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά χωρίς δικό τους στραβοπάτημα, εκτός κι αν στόχος τους πλέον είναι το να διαφημίζουν το ποδόσφαιρο!!!!!