Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

....φαπούλες

 - Την καλησπέρα μας εκεί στην Αρτάκη, αλλά δεν θα γράψουμε πως πέσαμε από τα σύννεφα, όταν χθες το μεσημέρι βρεθήκαμε στο λιμάνι και μας πλησίασε άνθρωπος που είναι στην ομάδα για να μας πει πως χάθηκε η παραμονή της ομάδας στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Μπορεί να μην γουστάρετε τον κ. Γκόφα, αλλά έχει δίκιο όταν λέει πως η παραμονή δεν κρίθηκε στον αγώνα με το ΥΠΑΤΟ, αλλά στον αγώνα με τον Εθνικό Κεραμιδίου και....στον αγώνα με τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ. 

- Αγαπητέ κύριε, σας ευχαριστούμε για τις πληροφορίες που μας έδωσες, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Εμείς δεν είμαστε ούτε δικαστές, ούτε αστυνομικοί και ούτε πληρωνόμαστε για να κάνουμε τέτοιες έρευνες. Αν οι διοικούντες μπορούσαν να προστατέψουν την ομάδα και δεν το έκαναν ή πήγαν να το κάνουν και την τελευταία στιγμή άλλαξαν γνώμη, δεν θα το ψάξουμε εμείς, γιατί εμείς από την αρχή του πρωταθλήματος γράφαμε πως αυτή η διοίκηση βάζει ψηλά τον πήχη μόνο και μόνο επειδή ξέρει πως θα περάσει από κάτω και φοβάται να μην χτυπήσει το κεφάλι της!!!!

- Αλήθεια πόσο θα κόστιζε η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία; Πόσο θα κόστιζε η προστασία της ομάδας από την αδικία που είδαμε στον αγώνα με το Κεραμίδι; 

- Φίλες και φίλοι εκεί στην Αρτάκη, αυτοί που διοικούν την ομάδα έχουν τεράστιες ευθύνες και πρέπει να βγούνε και να πούνε την αλήθεια, για όσα συνέβησαν πριν από τον αγώνα με τον ΕΘΝΙΚΟ Κεραμιδίου. Αν δεν θέλουν ή αν δεν μπορούν να το κάνουν, ας φροντίσουν να μαζέψουν τα σχόλια που κυκλοφορούν πλέον στην Αρτάκη και γενικότερα της Εύβοιας.