Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Κάποιες υποχρεώσεις δεν θα μας επιτρέψουν σήμερα να έχουμε πολλές αναρτήσεις, αλλά ελπίζουμε μετά το μεσημέρι να έχουμε επιστρέψει στην βάση μας και να μπορέσουμε να καλύψουμε το κενό. Χθες είχαμε αγώνες ποδοσφαίρου και να συγχαρούμε τα παιδιά και τους προπονητές των Μικτών Κ15 & Κ17 της Εύβοιας, οι οποίες κέρδισαν τις αντίστοιχες της Καρδίτσας. Να συγχαρούμε και τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο οποίος πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου με 2 νίκες επί των Λουκισίων, τα οποία στάθηκαν πολύ καλά απέναντι στον μεγάλο αντίπαλό τους. Να συγχαρούμε και τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ ο οποίος πέρασε το εμπόδιο ....του ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ με μία νίκη και μία ήττα κα θα βρεθεί στον τελικό για το Κύπελλο Εύβοιας. ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. 

- Διαβάσαμε ένα άρθρο του Μανώλη Βέττα και πραγματικά ανησυχήσαμε κάπως και μπερδευτήκαμε κανονικά και όχι κάπως. Αυτά όμως θα τα σχολιάσει "ο μπάρμπα Στέλιος" μετά το μεσημέρι.

- Θέμα έχουμε και με τα όσα έγραψαν ποδοσφαιριστής και Γενικός Αρχηγός του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, για το Στάδιο της Χαλκίδας και έδωσαν την πάσα σε κάποιους κυρίους και κάποιες κυρίες, να βγάλουν την χολή τους για την Δημοτική Αρχή.  Θέλουμε να πιστεύουμε πως οι παλαιότεροι και από τους διοικούντες, γνωρίζουν την αλήθεια για το γήπεδο και δεν θα έπρεπε να επιτρέψουν την πολιτική να εμπλακεί στο χώρο του ποδοσφαίρου. Όποιοι θέλουν την αλήθεια για το χόρτο του γηπέδου, θα πρέπει να γυρίσουν στην εποχή που άλλαξε ο χλοοτάπητας κι εκεί θα δούνε ποιος έφταιξε.

- Πάντως καλό θα ήταν οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ιδιαίτερα ο πρόεδρος κύριος Βασίλης Καρλατήρας, να θυμηθούν πως ήταν το στάδιο πριν λίγα χρόνια "μέσα κι έξω".
Το θέμα πάντως δεν θα κλείσει εδώ, γιατί το άδικο δεν το συγχωράει  ούτε ο Θεός.