Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Δύσκολα πλέον τα πράγματα και για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και για τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ, αλλά όπως λέει κι ο λαός, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. 
Η νίκη χθες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ευπαλίου επί του ΚΥΠΆΡΙΣΣΟΥ έφερε την ομάδα της Φωκίδας στην 2η θέση με 6 βαθμούς σε 2 αγώνες και έτσι θα είναι μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Τώρα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να κερδίσει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ για να μην βρεθεί εκτός της πρώτης 3άδας στον.... βαθμολογικό πίνακα των μπαράζ.
Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ δύσκολα πλέον θα βρεθούν στην 1η θέση αφού  θα πρέπει να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ και να κερδίσουν και την ΛΑΡΙΣΑ εκτός, αλλά και να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ στην Θεσσαλονίκη.
Εμείς πιστεύουμε πως οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ έχασαν την μεγάλη ευκαιρία την πρώτη αγωνιστική με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Αν δεν φοβόταν παραπάνω απ΄ ότι έπρεπε ίσως και να τα είχαν καταφέρει.
Ευχόμαστε να μην μείνουν εκτός στόχων οι δύο ομάδες, γιατί αυτό δεν θα είναι καλό για το ΕΥΒΟΪΚΟ ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα το να μην ανέβει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, αφού αν δεν ανέβει, δεν θα έχουμε εκπρόσωπο στις Εθνικές Κατηγορίες μετά τον υποβιβασμό του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ.
Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ είναι αλήθεια πως αν δεν καταφέρουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, δεν θα έχουν πιάσει τον στόχο που είχανε βάλει και ας μην κρυβόμαστε, "έπεσαν" αρκετά χρήματα στην ομάδα και δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Ο πρόεδρος της ομάδας τα έδωσε όλα που λέει κι ο λαός και φυσικά περίμενε την κούπα του πρωταθλητή.
Αν αυτό δεν συμβεί, κάποιοι πρέπει να χρεωθούν την αποτυχία.