Κυριακή 15 Μαΐου 2022

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

 - Υπάρχει πλέον διορισμένη διοίκηση στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και ξεκινούν οι διαδικασίες ώστε να υπάρξει ομάδα η οποία θα δηλωθεί και θα έχει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας.
Τα πράγματα ούτε απλά είναι, ούτε εύκολα.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών έχει γράψει ιστορία στο ποδόσφαιρο και αφού θέλει να επανέλθει, θα πρέπει αυτοί που τον ανέλαβαν να αναλάβουν και τις ευθύνες τους.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν μπορεί να είναι πρωταγωνιστής και σε καμία περίπτωση κομπάρσος. Η ομάδα δεν πρέπει να γίνει σάκος του μποξ και να ....μετράει σε κάθε αγωνιστική ήττες με πολλά γκολ.
Η διοίκηση θα πρέπει να επιλέξει τον προπονητή και αυτός να επιλέξει τους συνεργάτες του και να βάλει κάτω το πλάνο της ομάδας και ν΄ αρχίσει την επιλογή ποδοσφαιριστών.
Κύριοι, όπως λέει κι ένας φίλος μας, όλες οι άλλες ομάδες, θα θέλουν να κερδίζουν τον ΗΡΑΚΛΗ και αυτό δύσκολα θα το ξεπεράσετε αν δεν κάνετε σωστές επιλογές κι αν δεν επενδύσετε στην ομάδα.
Σας ευχόμαστε τα καλύτερα, αλλά φτάνουν στ΄ αυτιά μας διάφορα και φοβόμαστε πως θα μείνουμε στην ιστορία, την οποία καθημερινά μας θυμίζει ο κ. Γιώργος Σίδερης μέσα από το fb.