Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε όλες και όλοι και να προσέχετε την υγεία σας. Πάντα τέτοια να έχει η Χαλκίδα, αφού χθες οι δρόμοι της γέμισαν από την παρουσία μικρών και μεγάλων παιδιών!!!! Να συγχαρούμε τον ΔΟΑΠΠΕΧ για την διοργάνωση του "EVRIPOSNIGHTRUN 22" και να ευχηθούμε να το συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια. Ήταν ...πραγματικά συγκινητική και η παρουσία εθελοντών από τους συλλόγους ιδιαίτερα, αλλά και η προσφορά επιχειρήσεων οι οποίες βοήθησαν ώστε όλα να πάνε καλά.

- Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ η κυρία Ελένη Αϊδίνη θα πρέπει να είναι υπερήφανη που επέμενε σ΄ αυτή την διοργάνωση, αν και πολεμήθηκε από κάποιους για μικροπολιτικούς λόγους και προσωπικές φιλοδοξίες. Μια δύσκολη μέρα προφανώς και για τον διευθυντή του ΔΟΑΠΠΕΧ τον κ. Φώτη Γκούνη ο οποίος ήταν εκεί και ο οποίος θα πρέπει να έκανε και πολλά χιλιόμετρα, αφού μεταφερόταν συνεχώς πότε με τα πόδια και πότε με την μηχανή του. 

- Συγκινητική ήταν η παρουσία και συμμετοχή συλλόγων των ΑΜΕΑ κάθε ηλικίας. Ο αθλητισμός είναι για όλους και αυτό το μήνυμα μεγαλώνει μέσα από τέτοιες αθλητικές εκδηλώσεις.

- Θα πρέπει όμως να σημειώσουμε και κάτι που μας ενόχλησε. Όταν τελείωσαν οι αγώνες των δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων και ξεκίνησαν τα 5 και τα 11 χιλιόμετρα, δεν υπήρξε ελεύθερος ο δρόμος στο ύψος Τζιαρντίνι - Φαρμακίδου για να μπορούν να περάσουν άνετα οι αθλητές και να φτάσουν στον τερματισμό, αφού γονείς και παιδιά διέσχιζαν τους δρόμους αυτούς χωρίς καν να προσέχουν. Δυστυχώς πολλοί για μια ακόμη φορά, αποδείξαμε πως δεν σεβόμαστε τους άλλους και πιστεύουμε πως ένα αθλητικό γεγονός, τελειώνει, όταν τελειώνει η συμμετοχή του δικού μας παιδιού.