Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Ξεχωριστή η σημερινή Κυριακή, αφού σήμερα υπάρχει ένας αγώνας μεταξύ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ ο οποίος κρατά σε αγωνία τους πάντες, αφού ελπίδες για άνοδο στην Γ΄ Εθνική, έχουν και οι δύο ομάδες. Να ευχηθούμε να κερδίσει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά δεν θα είναι κακό να ευχηθούμε να κερδίσει και το ΜΟΣΧΑΤΟ τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΥΠΑΛΙΟΥ, για να βολέψει αυτό και τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ, αφού αν κερδίσει το ΕΥΠΑΛΕΙΟ, τότε  θα ....μείνουν εκτός ή ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ή ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Όλη η Εύβοια δηλώνει πως είναι στο πλευρό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ελπίζουμε αυτό να φανεί και στο γήπεδο στις 17:00 σήμερα. Καλά τα μηνύματα και οι ευχές, αλλά η παρουσία όλων αυτών στο Δημοτικό Στάδιο, θα είναι το σημαντικότερο όπλο και  θα δώσει δύναμη και στους ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Προσοχή πάντως, για να μην ζήσουμε άσχημες καταστάσεις. Κανείς δεν πρέπει να παρασυρθεί, όσο κι αν προκληθεί. Στηρίξτε την ομάδα με την φωνή σας, αλλά μέχρι εκεί. Φροντίστε να μην δώσετε αφορμές, γιατί κάτι τέτοιο δεν θα βοηθήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Από χθες νωρίς το απόγευμα, η αποστολή του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ έφτασε στην Εύβοια και όλοι μαζί έκαναν την βόλτα τους στο Λευκαντί και ήπιαν καφεδάκι στην παραλία. Πάντως πήγανε νωρίς για ύπνο.

- Πολύ "μαύρο" από χθες στο Λευκαντί, αφού το μαύρο είναι το χρώμα που φορούσαν οι του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ. Αλήθεια στο γήπεδο θα φορέσουν μαύρου χρώματος εμφάνιση ή πράσινου χρώματος;;;;

- Σήμερα στο Στάδιο της Χαλκίδας θα είναι πολλοί αυτοδιοικητικοί και πολλοί πολιτικοί. Εμάς η αγωνία μας είναι μία. Θα είναι εκεί και η κυρία Σοφία με τους επικοινωνιολόγους της;;;;