Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μπορεί τα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου να τελείωσαν, αλλά τα πρωταθλήματα υποδομών δεν λένε να τελειώσουν και οι πιτσιρικάδες είναι στην ταλαιπωρία. Αύριο Σάββατο οι Μικτές της Εύβοιας θ΄ αγωνισθούν στο Αλκαζάρ της Λάρισας και καλό θα είναι να τους δοθεί η ευκαιρία, μαζί με την πρόκριση να ενημερωθούν και για την ιστορία αυτού του γηπέδου και την ιστορία της ΑΕΛ. Μεγάλες στιγμές έζησε αυτό το γήπεδο, την εποχή που η ΛΑΡΙΣΑ είχε ....παιχταράδες, κατέκτησε πρωτάθλημα και σήκωσε κύπελλα. Να ευχηθούμε τέτοιες στιγμές να ζήσουν αύριο και τα παιδιά της Εύβοιας με την Κ15 & Κ17. Καλή επιτυχία.

- Η αντιπολίτευση στο Δήμο Χαλκιδέων, δεν έχει με τι να παίξει και παίζει με το να φωτογραφίζει τις διαβάσεις πεζών!!! Αν οι διαβάσεις είναι το πρόβλημα τότε όλα πάνε καλά στον Δήμο Χαλκιδέων. Αλήθεια μήπως κάποιος πρέπει να πει στους συμβούλους του κυρίου Παγώνη, πως θα πρέπει ν΄ αποφασίσουν σε ποιο ψηφοδέλτιο θα είναι και μετά να το ρίξουν και στις φωτογραφίσεις;;;;

- Επειδή κάποιοι Νεοδημοκράτες προσπαθούν να γίνουν βασιλικότεροι του βασιλέως που λέγαμε και παλιά, μόνο και μόνο για να έχουν τα δωράκια τους από υποψήφιες και υποψήφιους βουλευτές, προσπαθούν να ρίχνουν τα βέλη τους εναντίον της δημάρχου κυρίας Βάκα. Ας κοιτάξουν τον δήμο στον οποίο ανήκουν και στον οποίο γίνονται μαξιλαράκια των υποψηφίων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και μετά ας ασχοληθούν και με τον Δήμο Χαλκιδέων και την κυρία Βάκα.

- Κύριοι το τι γαλάζια κουκιά μαζεύουν κάποιοι, το βλέπουμε και στις εσωκομματικές εκλογές και δεν θα χρειασθεί να το αναλύσουμε.  Το τι θα κάνει στις Εθνικές Εκλογές το πρόσωπο που αναλάβατε εργολαβικά, θα το δείτε το βράδυ της Κυριακής των Εθνικών Εκλογών. Να ξέρετε πάντως πως στον Δήμο Χαλκιδέων δεν θα συμβεί αυτό που συμβαίνει στον δικό σας, τα τελευταία 15 χρόνια!!!