Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

....φαπούλες

 - Δεν έχουμε καμία διάθεση για αντιπαράθεση με τον οποιονδήποτε και πολύ περισσότερο με ανθρώπους της αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα με αυτούς που εκτιμούμε και στους οποίους πιστεύουμε. Το ότι τους γράφουμε αυτά που πρέπει να προσέξουν λίγο περισσότερο, δεν σημαίνει πως τους κάνουμε πόλεμο ή πως δεν τους στηρίζουμε. Οι φίλοι δεν χαϊδεύουν αυτιά αλλά επισημαίνουν τα λάθη και τις παραλείψεις και αυτό κάνουμε ...κι εμείς.

- Την δήμαρχο Χαλκιδέων κυρία Έλενα Βάκα, τον αντιδήμαρχο κύριο Βασίλη Γουρνή, την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη, τον δικό μας αντιδήμαρχο Ληλαντίου κύριο Δημήτρη Σέρρα και άλλους, τους σεβόμαστε και θέλουμε να πετύχουν και γι΄ αυτό όταν βλέπουμε κάτι θα τους ενημερώνουμε, ώστε να παρεμβαίνουν και να το διορθώνουν και αυτό κάνουμε από την πρώτη μέρα που ανέλαβαν τον Δήμο.

- Υπάρχουν φυσικά αρκετά προβλήματα και τα οποία αυτή η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να τα λύσει και αυτό θα το πετύχει μόνο, αν φροντίσει να έχει κατάλληλους ανθρώπους σε όλες τις θέσεις του προσωπικού και των υπηρεσιών. όσοι δε θέλουν να κάνουν σωστά την δουλειά τους, ας αλλάξουν πόστο, γιατί κάποιοι εκθέτουν την Δημοτική Αρχή είτε γιατί δεν γουστάρουν να κάνουν σωστά την δουλειά τους, είτε γιατί έχουν πάρει εντολές να μην φανεί το έργο της Δημοτικής Αρχής και έτσι να έχουν να λένε οι αντίπαλοι της Βάκα. Σταματάμε εδώ και θα επανέλθουμε.