Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

....φαπούλες

 - Τον πόνο τους δεν τον έχουν ξεπεράσει ακόμη, όλοι αυτοί που πίστευαν πως θα κέρδιζαν την παράταξη της κυρίας Βάκα και βρέθηκαν στην εξέδρα της αντιπολίτευσης, από το 2019 και τώρα πιστεύουν πως με το σχέδιο που έχουν οργανώσει θα καταφέρουν να της δημιουργήσουν προβλήματα, αναδεικνύοντας καθημερινά θέματα και τα οποία τα παρουσιάζουν..... ως σκάνδαλα!!!!

- Είναι για γέλια οι κύριοι, γιατί τα εργαλεία που χρησιμοποιούν τα έχουν ξαναχρησιμοποιήσει και δεν τους οδήγησαν πουθενά ή μάλλον τους οδήγησαν στην μεγαλειώδη ήττα του 2019. Φυσικά θα πρέπει να σημειώσουμε πως μετά τις εκλογές του 2019 η παράταξη Παγώνη διαλύθηκε με αποχωρήσεις εκλεγμένων. Αποχωρήσεις είχε και η παράταξη Καθαροσπόρη και φυσικά δεν υπάρχει παράταξη Καλαθέρη.

- Η εικόνα της παράταξης Βάκα, δεν θα τσαλακωθεί, όσο κι αν ο εργολάβος της λάσπης στο χώρο της επικοινωνίας κι αν προσπαθήσει. Το τι λάσπη έριξε το 2019 στην παράταξη Βάκα και στην ίδια προσωπικά το ξέρετε όλοι. Τι πέτυχε; Τίποτα απολύτως. Η Βάκα είναι δήμαρχος κι αυτός πίνει πικρό καφέ μα τους φίλους του Παγώνη και Καθαροσπόρη.

- Φαίνεται όμως πως η δήμαρχος δεν είναι από τους ανθρώπους που ξεχνούν. Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσει και γι΄ αυτούς τους κυρίους και τότε θα ψάχνουν τρύπα για να κρυφτούν.