Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 
 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Όπως κι αν το γράψουμε στην αυτοδιοίκηση υπάρχει έλλειμμα ειλικρίνειας, από πολλούς από αυτούς που υποτίθεται πως την υπηρετούν. Αυτό που εξαγριώνει τους δημότες, είναι το ότι κάποιοι ξαφνικά ανακαλύπτουν πως ενώ για περισσότερο από 3 χρόνια όλα ήταν καλά και είχαν άψογη συνεργασία με την δήμαρχο, τώρα.... δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν!!!!!!

- Εμείς δεν μασάμε τα λόγια μας και θα γράψουμε και την δική μας άποψη για την παραίτηση Θεοφάνη Σπανού. Ο για 3 χρόνια έμμισθος αντιδήμαρχος Χαλκιδέων, δήλωσε ανεξάρτητος, όταν δεν έχασε την θέση αντιδημάρχου, αλλά έχασε τον μισθό. 

- Γιατί κανείς λαλίστατος δεν κάνει ούτε καν αναφορά σε αυτή την εκδοχή; Μας λένε πως έχει πρόβλημα η παράταξη Βάκα επειδή δήλωσε ανεξάρτητος ο Θεοφάνης!!!! Συγνώμη αλλά τι πρόβλημα έχει η Βάκα; Θα είναι λένε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον κύριο Σπύρου. Ας είναι κυρίες και κύριοι με όποιον θέλει. Ο Θεοφάνης κάνει τις επιλογές του και θα κριθεί, αλλά θα πρέπει να μας πει πότε ανακάλυψε την οποια διαφωνία με την δήμαρχο.

- Κυρίες και κύριοι, μπορεί να έχετε ως στόχο την κυρία Βάκα, αλλά αυτή δεν ασχολείται μαζί σας, αφού στόχος της είναι τα προβλήματα της καθημερινότητας και μόνο αυτά. Με το ψηφοδέλτιο θ' ασχοληθεί όταν έρθει η ώρα και είναι βέβαιο πως αυτό θα είναι ισχυρότερο από αυτό του 2019.

- Αυτοί που μετράνε τους σταυρούς προτίμησης του Θεοφάνη Σπανού να μην ξεχνούν πως τους πήρε με το ψηφοδέλτιο της Βάκα και δεν θα τους πάρει με κανένα άλλο ψηφοδέλτιο. Καλό θα ήταν επίσης αυτοί να μετρήσουν και τους σταυρούς προτίμησης που συγκεντρώνουν όλες και όλοι αυτοί που έφυγαν από Παγώνη και Καθαροσπόρη και θα είναι με την Βάκα.