Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

....... μικρά, μικρά

 
- Ο ενθουσιασμός και "τα μέλια" δεν παίζουν ποδόσφαιρο κυρίες και κύριοι και κάποτε θα πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε.
Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί μια ομάδα να συνεχίζει με πρακτικές του 1970 και του 1990. Αυτοί που κάθε φορά που βρίσκουν τρόπο να είναι αυλικοί και να συμβουλεύουν δήθεν τους διοικούντες, είναι η καταστροφή της κάθε ομάδας. Φτάνει κυρίες .....και κύριοι. Κάηκαν τα μπιφτέκια, αφού τα γυρίσατε πολλές φορές και από όλες τις πλευρές.

- Ο κάθε πρόεδρος και το κάθε μέλος της διοίκησης ενός σωματείου, έχει τεράστια ευθύνη για τους αυλικούς τους οποίους επιτρέπει να κατηγορούν ανθρώπους οι οποίοι γράφουν αλήθειες και να θέλουν να επιβάλλουν την σιωπή και μάλιστα λειτουργούν σαν αυτοί να είναι οι προϊστάμενοί μας. Ας κάνουν ότι θέλουν. Εμείς δεν μασάμε και θα συνεχίσουμε. 

- Είναι αυτοί οι ίδιοι που και στο παρελθόν ερριξαν την ομάδα στα βράχια. Είναι αυτοί οι οποίοι θα πήγαιναν στην δικαιοσύνη αυτούς που στο όνομα της ομάδας εισέπρατταν χρήματα με παραστατικά και σφραγίδα της ομάδας. Είναι αυτοί οι οποίοι χωρίς να είναι διοίκηση, τηλεφωνούσαν σε προπονητές και τους ρωτούσαν αν θα ήθελαν να αναλάβουν μια ομάδα, η οποία είχε προπονητή!!!!!!

- Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας και δεν δεχόμαστε παρεμβάσεις από κανέναν. Θα γράφουμε αλήθειες σεβόμενοι την προσπάθεια της διοίκησης. Ζητάμε να δείξουν τον ίδιο σεβασμό προς εμάς και οι διοικούντες.