Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

....φαπούλες

 - Για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα, ας επιτρέψουμε στον καθένα να λέει αυτά που θέλει και να μην καθόμαστε να προσπαθήσουμε για το ποιους στηρίζει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και αν αυτοί που είναι σε ψηφοδέλτια άλλα εκτός από αυτό του Φάνη Σπανού και της Έλενας Βάκα, είναι ή όχι Νεοδημοκράτες. Τι σημασία έχει αυτό; Τα στελέχη του κόμματος σε αυτό τον Νομό, Βουλευτές και αυτοί που... υπηρετούν από κάποια θέση το κόμμα, είναι στον Φάνη και στην Έλενα.

- Αυτοί που είχαν κάποια πίκρα, γιατί δεν πήραν κάποια θέση ή γιατί δεν εκλέχθηκαν στο παρελθόν βουλευτές ή κάτι άλλο, ήθελαν να εκδικηθούν. Τα ίδια έγιναν και στο παρελθόν και είδαμε τα αποτελέσματά τους. Θα δούμε και τώρα τι αποτελέσματα θα έχουν και οι σημερινοί.

- Τον Φάνη Σπανό και την Έλενα Βάκα τους στηρίζει ο λαός και αυτό είναι αρκετό. Το ότι τους στηρίζει και η ΝΔ δεν είναι κρυφό, αλλά αν δείτε τα ψηφοδέλτια θα δείτε υποψηφίους και άλλων κομμάτων. Όσοι υπηρετούν στα κομματικά όργανα στον νομό, καλά θα κάνουν να μην απαντούν στις προκλήσεις και μάλιστα σε ανθρώπους που πάντα ήταν με τους απέναντι και πάντα με τους ηττημένους.