Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

.....φαπούλες

 - Συγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι πολιτισμός, αυτό δεν είναι σεβασμός προς τους πολίτες και ιδιαίτερα προς τις μαθήτριες, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Είναι ντροπή και μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω. Δύο μέρες τώρα και οι ντουντούκες της παράταξης του κυρίου Σπύρου, βγήκαν παγανιά και δυστυχώς κάνουν χειρότερα από όσα προκαλούν οι γνωστοί παλιατζήδες οι οποίοι μας λένε πως καθαρίζουν αυλές, υπόγεια και ταράτσες, πως παίρνουν παλιές κουζίνες, παλιά ψυγεία, παλιά καλοριφέρ.... και άλλα σχετικά.

- Δυστυχώς η παράταξη του υποψηφίου δημάρχου κυρίου Σπύρου, έβγαλε στους δρόμους αυτοκίνητα με ντουντούκες και δεν σέβονται ούτε τα παιδιά που κάνουν μάθημα στο σχολείο τους. Αυτόν τον πολιτισμό πρεσβεύει ο κύριος Σπύρου και η παράταξή του. Έχει μείνει ακόμη στην εποχή της ντουντούκας; Λυπούμαστε ειλικρινά και το ίδιο ισχύει και για όποιον άλλο υποψήφιο, μας γυρίζει χρόνια πίσω και μας θυμίζει τον τύπο που κυκλοφορεί τα καλογαίρια και φωνάζει "είναι γλύκα είναι μέλι, τα καρπούζια του Βαγγέλη"!!!!

- Κρίμα κύριε Σπύρου, αλλά δεν περιμέναμε ντουντούκες, αφού στην σημερινή εποχή, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να στείλει κάποιος το μήνυμα σε όλους τους δημότες. Αλήθεια έχετε μείνει τόσο πίσω;