Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

.....σφηνάκια

 - Λίγο ακόμη και οι δημότες θα αποφασίσουν και για τον Δήμο Χαλκιδέων. Όλοι ενωμένοι θα πρέπει να μην σταματήσουμε μέχρι να πείσουμε και τον τελευταίο δημότη να πάει να ψηφίσει και να ψηφίσει το ψηφοδέλτιο της δημάρχου Έλενας Βάκα, ώστε να μην έχουμε πισωγυρίσματα και φυσικά να μην δοθεί ο δήμος στα χέρια ανθρώπων που θέλουν να εξυπηρετήσουν ....τα προσωπικά τους συμφέροντα.

- Οι εκλογές τελειώνουν την Κυριακή το βράδυ και μέχρι τότε, καμία και κανείς δεν πρέπει να σταματήσει το τρέξιμο πόρτα πόρτα και την ενημέρωση των δημοτών. Ούτε μια ψήφος χαμένη. Οι άλλοι υποψήφιοι κάνουν επιθέσεις μόνο εναντίον της κυρίας Βάκα και όλα δείχνουν πως ο κύριος Σπύρου και η κυρία Παππά, έχουν μόνο έναν στόχο. Να οδηγήσουν στην Β΄ Κυριακή και εκεί έχουν ήδη αποφασίσει να πάνε χέρι χέρι.

- Ακούσατε τον κύριο Σπύρου να λέει έστω μια κουβέντα για την κυρία Παππά; Ακούσατε την κυρία Παππά να λέει κάτι για τον κύριο Σπύρου; Δεν θα ακούσετε τίποτα. Θέλουν να χάσει η παράταξη Βάκα και τίποτα άλλο. Αυτοί μεταξύ τους έχουν συμφωνήσει σε όλα.