Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

.......τόσο πολύ;;;;

 - Δεν θέλουμε να βγάλουμε κακία αυτές τις μέρες, αλλά υπάρχουν συμπεριφορές τις οποίες δεν θέλουμε ν΄ αφήσουμε να περάσουν έτσι, όπως δεν θέλουμε να περάσουν απαρατήρητες και οι καλές πράξεις.
Πρόσφατα, είχαμε μια εκδήλωση σε πλατεία για να ανάψουν οι Δημοτικοί και περιφερειακοί άρχοντες, το Χριστουγεννιάτικο δένδρο και να βγούνε και τις φωτογραφίες τους.
Εντάξει γνωστά όλα αυτά, αλλά όταν είσαι δήμαρχος, δημοτικός και περιφερειακός σύμβουλος και μάλιστα όταν από τους δημότες εισπράττεις και τον μισθό σου, δεν θα σου ήταν δύσκολο να δώσεις 5 ευρώ για να πάρεις ένα ημερολόγιο των.... παιδιών του Λυκείου, τα οποία είχαν το περίπτερό τους, ώστε να μαζέψουν κάποια χρήματα, για να πάνε μια εκδρομή ή δεν ξέρουμε γιατί άλλο.
Πέρασαν όλοι μπροστά από το σπιτάκι των παιδιών στην πλατεία, αλλά ούτε ένας δεν άπλωσε το χέρι του για να αγοράσει έστω ένα ημερολόγιο!!!
Ντράπηκε και η ντροπή και ντρεπόμαστε κι εμείς.
Πάντως θέλουμε να συγχαρούμε τον Λυκειάρχη και τους καθηγητές του Λυκείου, οι οποίοι έβαλαν το χέρι στην τσέπη και αγόρασαν όλα τα ημερολόγια που είχαν απομείνει και έτσι τα παιδιά του Λυκείου, έχουν να λένε για τους καθηγητές και τον Λυκειάρχη και δεν θα ξεχάσουν ποτέ, αυτούς που ξέρουν να ζητάνε την ψήφο, αλλά δεν δίνουν ούτε τον ιδρώτα τους για τα παιδιά.
Κυρίες και κύριοι, τόσο πολύ σας λείπει ένα 5ευρω;;;;
Μετά τις γιορτές, θα πάρετε απαντήσεις για την συμπεριφορά σας.