Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή με υγεία. 
Είπε τα όσα είπε η Ακρίτα για πλύστρες και χορτάτους και μετά προσπάθησε να τα μπαλώσει. Και η ίδια πλύστρα είναι, αλλά όχι ως εργαζόμενη/ Πλένει τα άπλυτα του ΣΥΡΙΖΑ και του Κασελάκη και δεν θα έπρεπε να γράφει για τις πλύστρες στο επάγγελμα, γιατί αυτές ιδρώνουν για το μεροκάματο και τις πληρώνει ο εργοδότης τους και όχι ο λαός, ο οποίος.... πληρώνει τους 300 της Βουλής και τους παρατρεχάμενούς τους.
Δήλωσε λέει παραίτηση, αλλά δεν την έκανε δεκτή ο Παππάς!!! Κυρία Ακρίτα, αν πραγματικά θέλετε να αναλάβετε την ευθύνη και έχετε φιλότιμο, πρέπει να παραιτηθείτε κι ας λέει ο Παππάς ότι θέλει. Τι θα πει δεν έγινε δεκτή; Φοβάστε να μην χάσει μια ψήφο ο Κασσελάκης στην Βουλή; Αυτό μπαίνει πάνω από την αξιοπρέπειά σας;
Και σήμερα έχει ποδόσφαιρο και όχι μόνο τοπικά, αλλά και Γ΄ Εθνική 
Να ευχηθούμε στις ομάδες της Εύβοιας, καλή επιτυχία και στο τέλος όχι μόνο να έχουμε παραμονή των δύο ομάδων στην Γ΄ Εθνική, αλλά μία από τις δύο να ανέβει στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Στα τοπικά τα μάτια όλων θα είναι στο Νότο, αφού στο Αλιβέρι και την Κάρυστο οι ομάδες θα δώσουν τα διαπιστευτήριά τους, αφού ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ και ΚΑΡΥΣΤΟΣ θα προσπαθήσουν ώστε στο τέλος να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.
Ο νεοφώτιστος ΚΥΖΙΚΟΣ ξέρει πως αν και δεν έχει γήπεδο για να το χαρακτηρίσει έδρα, θα πρέπει να μαζέψει βαθμούς, εντός και εκτός για να πετύχει τον στόχο της παραμονής.
Να δούμε και αν η ΑΙΔΗΨΟΣ συνεχίσει την καλή πορεία κι αν θα γίνει ο φόβος όλων των αντιπάλων.
Η ΔΡΟΣΙΑ μάλλον θα συνεχίσει με ηρεμία και σε αυτό το πρωτάθλημα και στόχος πάλι θα είναι να κερδίσει αρκετούς βαθμούς στον πρώτο γύρο για να μην έχει άγχος.
Καλή Κυριακή.