Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

σουτάκια

 - Στην πρεμιέρα κάθε πρωταθλήματος, υπάρχουν εκπλήξεις, για άλλους θετικές και για άλλους αρνητικές. Οι δύο μας ομάδες ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ ξεκίνησαν με νίκες στην Γ΄ Εθνική και πήραν τους πρώτους 3 βαθμούς και αυτό είναι που τελικά μετράει. Σιγά σιγά κάποιες ομάδες θα ξεχωρίσουν και θα... διεκδικήσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2.

- Είδαμε τον αγώνα του Αμαρυνθιακού και έχουμε μια απορία. Ο Βαγγέλης Ντελέκος είναι στην κατηγορία αυτών που λέμε "οι μικροί της ομάδας";;; Το ρωτάμε γιατί πραγματικά όργωσε το γήπεδο και έτρεχε συνεχώς. Αν δεν κάνουμε λάθος ο Ντελέκος πρέπει να είναι περίπου 35 χρόνων και πραγματικά ήταν ασταμάτητος.

- Πάντως να γράψουμε κάτι. Ο ΑΟΝ Αρτάκης και ο Αμαρυνθιακός, δεν πρέπει να παίζουν μπροστά σε μισοάδειες κερκίδες στα εντός έδρας παιχνίδια. Καρφίτσα δεν πρέπει να πέφτει, αν θέλουμε οι ομάδες να πετύχουν κάτι καλό. Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει κι ας κάνουν κάτι οι διοικούντες τα σωματεία αυτά. Οι κάτοικοι της Αρτάκης και της Αμαρύνθου πρέπει να πάνε στο γήπεδο και να στηρίξουν τις ομάδες τους και να μην βλέπουμε περισσότερους από την Χαλκίδα και γενικότερα από άλλες περιοχές της Εύβοιας.