Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.
Προσπαθούν κάποιοι να ανακαλύψουν προβλήματα στην ΝΔ με αφορμή την διαγραφή Σαλμά.
Κάποια ΜΜΕ και οι γνωστοί ραδιοφωνατζήδες, προσπαθούν να μας πείσουν πως η ΝΔ θα έχει απέναντί της και άλλο.... κόμμα από τα δεξιά της.
Συγνώμη, αλλά γιατί αυτό είναι κακό ή πρέπει να τρομάξει την ΝΔ;
Λένε πως ο Καραμανλής είναι και αυτός πίσω από την ιστορία αυτή. Αυτό δεν θα γίνει ποτέ, γιατί απλά ο Κώστας Καραμανλής, είναι η ΝΔ και όχι κάποιο μέλος του κόμματος.
Λένε πως είναι πίσω από τον Σαλμά ο κ. Σαμαράς.
Και τι έγινε αν έτσι είναι;
Ο κ. Σαμαράς έχει ξαναφύγει από την ΝΔ και είχε δικό του κόμμα. Επέστρεψε όμως στην ΝΔ και μόνο τυχαίο δεν ήταν αυτό.
Ας το καταλάβουν λοιπόν όλοι.
Η ΝΔ δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ ΣΥΡΙΖΑ.
Οι Νεοδημοκράτες ξέρουν να πιέζουν την κυβέρνηση και αυτό θα κάνουν και τώρα και θα την οδηγήσουν σε αποφάσεις οι οποίες θα είναι για τον λαό, για την οικογένεια και για την στήριξη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.
Στα δικά μας εδώ στην Εύβοια, δυστυχώς κάποιοι δεν θέλησαν να καταλάβουν τίποτα απολύτως, γιατί πίστεψαν πως με τις γνωριμίες που έχουν και με τα λεφτά τους, θα μπορέσουν να μας "τελειώσουν".
Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να φτάσουμε κι εμείς στα άκρα, αλλά όταν σε προκαλούν καθημερινά και δεν βρίσκουν την δύναμη να ζητήσουν δημόσια συγνώμη, τότε θα υποχρεωθούν να εξηγήσουν τα πάντα, στις υπηρεσίες που πρέπει.
Τελευταία διαβάζουμε συνεχώς για οικονομικά εγκλήματα και για κλοπή δημοσίου χρήματος. Εμείς χρήματα δεν έχουμε, εμείς πλούσιοι δεν γίναμε ποτέ, εμείς δεν μοιράζουμε παντού χρήμα, για να κάνουμε τις δουλειές μας, οπότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Οι άλλοι;