Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Ο ΛΑΟΣ
ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ»
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Πολιτικά μουγκός δεν είμαι, γι’ αυτό θα συνεχίσω να μιλώ παρά να σιωπώ. Δεν συμφέρει σήμερα ούτε στην κοινωνία, αλλά ούτε και στο ΠΑΣΟΚ, να γίνουν εκλογές. Πιστεύω ότι πρέπει να προχωρήσουμε συναινετικά σε κάποια θέματα που θέλει η κοινωνία, όπως η υγεία, η παιδεία, η οικονομία. Η Ελλάδα μας θέλει ενωμένους. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε διχασμένοι. Το μήνυμα που πήρα από τους απλούς πολίτες τις προηγούμενες μέρες, είναι ‘‘ας τα βρουν επιτέλους οι πολιτικοί αρχηγοί’’.
Δεν μπορεί να ζητάμε να συμβάλλουν οι δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας να πάει η Ελλάδα μπροστά κι εμείς να αρνούμαστε τη συναίνεση.
Κι αν δεν μπορεί να έχουμε διακομματική συναίνεση, τότε να πάμε σε μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη για να αντιμετωπιστεί η κρίση. Σε μια παράταξη που χωρά όποιον το θέλει. Και τον κ. Καρατζαφέρη και όλα τα στελέχη.
Το μαντρί είναι πολύ μεγάλο. Χωράει τους πάντες. Όλοι μαζί ενωμένοι, με αρχηγό τον Κώστα Καραμανλή, που τον εμπιστεύεται ο λαός και οφείλει να προχωρήσει με τους άριστους και όχι με τους αρεστούς».
Γραφείο Τύπου