Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

«Σημαντικότερο το ταξίδι στο μέλλον»

«Παρελθόν από τη ΝΔ τα πολιτικά ζόμπι»
λέει ο Κ.Μαρκόπουλος

«Ο Αντώνης Σαμαράς έχει απομακρύνει τα πολιτικά ζόμπι από τη ΝΔ και ας νιώθουν κάποιοι άβολα για αυτό» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Κ.Μαρκόπουλος.
Μιλώντας στο Κανάλι 1 ο κ. Μαρκόπουλος υπογραμμίζει την ανάγκη να σταματήσει η αναψηλάφιση του παρελθόντος:
«Έρχεται η ώρα να περιγράψουμε το μέλλον. Το ταξίδι στο μέλλον είναι πιο ουσιαστικό από την αναζήτηση και την αναψηλάφιση του παρελθόντος. Η κοινωνία κατάλαβε τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει. Ίσως ο κόσμος της ΝΔ έχει αντιληφθεί ότι .....
σήμερα η εντολή που έχε δοθεί στον Αντώνη Σαμαρά είναι το αύριο και όχι το χτες. Το χτες τελείωσε.»
Σε ερώτηση για το αν πρέπει να μιλήσει ο Κώστας Καραμανλής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος δεν αρνείται ότι πάντοτε έχει αξία μία κουβέντα από πρώην πρωθυπουργό.
«Το πότε και το πώς θα το κρίνει ο ίδιος. Θέλω να σας πως ωστόσο ότι η ΝΔ οφείλει να πορευτεί στο ταξίδι της στο μέλλον, ανεξαρτήτως αυτών των ζητημάτων. Εμείς έχουμε έναν καινούργιο αρχηγό, τον Αντώνη Σαμαρά με μία μεγάλη λαϊκή βάση που κατέδειξε ότι ο κόσμος θέλει έναν αρχηγό που θα ξεφύγει από τα κλισέ της αποτυχημένης αντιπολίτευσης.»
Σύμφωνα με τον κ. Μαρκόπουλο, «το Βατοπαίδι ήταν σκάνδαλο, άλλωστε η ΝΔ έχει αναλάβει πολιτικές ευθύνες. Άλλο όμως η πολιτικές ευθύνες και άλλο το μαύρο πολιτικό χρήμα».
Ξεκαθάρισε, τέλος ότι η ΝΔ δεν αλλάζει στάση για τις Εξεταστικές, «ωστόσο έχουμε κάθε λόγο να φωνάζουμε δυνατά ότι πρόκειται για στήσιμο από το ΠΑΣΟΚ. Η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την αλήθεια, το μόνο που επιθυμεί είναι η παγίδευσή της ΝΔ.»