Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΚΗΣ

Ανοιχτή επιστολή
του υποψηφίου Δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου,
Ιωάννη Κούκη
προς τους πολίτες
και τους φορείς του Δήμου

Αγαπητοί συμπολίτες, μετά την απόφαση για συνένωση πέντε Δήμων στην περιοχή μας, είμαστε επίσημα δημότες του νέου διευρυμένου Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, την Αρχή του οποίου τον Νοέμβριο θα κληθούμε να εκλέξουμε.
Υστέρα από ώριμη σκέψη και αφού προηγουμένως συζήτησα με τους κατοίκους του νέου Δήμου αλλά και τους συνεργάτες μου, αποφάσισα να ηγηθώ σ’ ένα συνδυασμό χωρίς ιδεολογικές και κομματικές περιχαρακώσεις. Ο συνδυασμός μας θα στελεχωθεί με νέα πρόσωπα, άξια και ......
ικανά ν’ αντεπεξέλθουν στο βαρύ φορτίο υποχρεώσεων που θα προκύψει απ΄ τις επερχόμενες αλλαγές με την υλοποίηση του ´Καλλικράτηª.
Δηλώνω πως μπορώ να εγγυηθώ αλλά και να εργαστώ για να διεκδικήσει ο Δήμος μας όλα αυτά που του αναλογούν και στοχεύουν στην ανάπτυξή του. Ζούμε σε μια περιοχή με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης και ήρθε πια ο καιρός τα παιδιά όλων μας να ζήσουν ένα καλύτερο αύριο.
Γνωστοποιώ προς κάθε κατεύθυνση πως επιδιώκω τη στήριξη και τη συνεργασία όλων. Καλώ όσους θέλουν να προσφέρουν, να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιό μας και προσκαλώ όλους τους δημότες σ’ έναν κοινό αγώνα με επίκεντρο τον ίδιο το δημότη του νέου Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.
Δεσμεύομαι, πως η υπευθυνότητα που έχω επιδείξει στη μέχρι τώρα πορεία της ζωής μου, τόσο σε προσωπικό - οικογενειακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, θα χαρακτηρίζει και το νέο μου εγχείρημα.


Με τιμή
Ιωάννης ΚΟΥΚΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ