Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ
ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ
ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ.
Με τα εθνικά συγκροτήματα Ελλάδας και Γαλλίας
σε αναμνηστική φωτογραφία ο κ. Γκάβαλης και οι ολυμπιονίκες του Σίδνεϋ.Το κλειστό της Κανήθου παραχώρησε ο Οργανισμός Άθλησης Χαλκίδας από τις 26 έως και τις 31 Ιουλίου στα.......
 τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής της Εθνικής Ομάδας της χώρας μας εν’ όψει της προετοιμασίας τους για το παγκόσμιο πρωτάθλημα 2010 της Μόσχας που θα διεξαχθεί από τις 26 έως 30 Σεπτεμβρίου.
Οι προπονήσεις προετοιμασίας του Εθνικού μας συγκροτήματος ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σάββατο 31 Αυγούστου με την κοινή εμφάνιση σε φιλική συνάντηση των εθνικών κλιμακίων Ελλάδας και Γαλλίας που ξεκίνησε λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Τ. Καμπούρης».

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης κ. Σταμάτης Γκάβαλης
με τις ολυμπιονίκες του Σύδνεϋ Ειρήνη Αϊνδηλή και Μαρία Γεωργάτου.

Τον Οργανισμό Άθλησης του δήμου Χαλκιδέων εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης κ. Σταμάτης Γκάβαλης και συνεχάρη τα εθνικά κλιμάκια – προπονητές – κριτές – αθλήτριες για τις επιδόσεις τους τονίζοντας ότι αποτελεί τιμή για την Χαλκίδα αλλά και για τον Οργανισμό Άθλησης ιδιαίτερα, η φιλοξενία εθνικού επιπέδου αθλητών – τριών. Τον κ. Γκάβαλη ενημέρωσαν επισταμένα οι ομοσπονδιακές τεχνικοί κ.κ. Γιαννιτσοπούλου και Βασιλειάδου, μαζί με την Χαλκιδέα Ολυμπιονίκη του Σύδνευ Ειρήνη Αϊνδηλή για το ύψος των δυνατοτήτων και τους στόχους των εθνικών μας κλιμακίων τόσο τους εγγύτερους στην Μόσχα τον προσεχή Σεπτέμβρη, όσο και για τους Ολυμπιακούς του 2012 στο Λονδίνο, αφού η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τις ίδιες αθλήτριες που στελεχώνουν τα εθνικά μας κλιμάκια της Ρυθμικής Γυμναστικής.
Εκ μέρους της Εθνικής Ομάδας Ρυθμικής Γυμναστικής
 η ομοσπονδιακή τεχνικός κ. Ευγ. Γιαννιτσοπούλου
 απευθύνει τις ευχαριστίες της
στον Πρόεδρο του Οργανισμού Άθλησης κ. Σταμάτη Γκάβαλη.

Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της εξαήμερης προετοιμασίας και ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης κ. Θεόδωρος Γιαννούκος που είχε την γενική επίβλεψη κινητοποίησε το έμψυχο δυναμικό του Οργανισμού διαθέτοντας όλες τις απαιτούμενες παροχές προκειμένου η Εθνική μας Ομάδα να αφοσιωθεί απερίσπαστα στο αντικείμενο της προετοιμασίας της.
Με το τέλος της φιλικής συνάντησης του Σαββάτου και το προπονητικό τιμ της Εθνικής Ομάδας της χώρας μας και της Γαλλίας αλλά και οι αθλήτριες εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον Πρόεδρο του Οργανισμού Άθλησης για το αμέριστο ενδιαφέρον του και την πλήρη κάλυψη που παρείχε ο Οργανισμός στις λειτουργικές ανάγκες της προετοιμασίας στο κλειστό της Κανήθου.