Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

"Δημοκρατική Συμμαχία"

Πρόσκληση
Προσυνεδρίου Πειραιά
ΣΗΜΕΡΑ



Αγαπητοί Σύμμαχοι,
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην πρώτη προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ», η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2011, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη»), με ώρα έναρξης 10:00 π.μ.
Στο δρόμο για το Ιδρυτικό Συνέδριο του .....
Κινήματος (27, 28 & 29 Μαΐου 2011), η πρώτη συνδιάσκεψη μας έχει διπλή θεματολογία:
1. Η πολιτική στρατηγική της Δημοκρατικής Συμμαχίας
2. Οι βασικές θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την οικονομία και την έξοδο από την οικονομική κρίση.
Στη συνδιάσκεψη θα παρουσιαστούν επίσης και βασικές προγραμματικές κατευθύνσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την περιφερειακή ανάπτυξη, στην Αττική και τα νησιά.
Στη συνδιάσκεψη θα μιλήσει τόσο η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, όσο και ειδικοί εισηγητές, αλλά και απλά μέλη που θα ζητήσουν να τοποθετηθούν ή να υποβάλουν ατομικά ή ομαδικά τροπολογίες, επί των εισηγήσεων. Για την καλύτερη ενημέρωση και προετοιμασία των συμμετεχόντων οι εισηγήσεις θα αναρτηθούν από την Πέμπτη 17 Μαρτίου, στην ιστοσελίδα της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Κάθε ένας από εμάς, τους σύμμαχους αλλά και τους φίλους της Δημοκρατικής Συμμαχίας, μπορούν και πρέπει να συμμετέχουν.
Σας καλούμε να ενημερώσετε επίσης φίλους και γνωστούς που ενδιαφέρονται σχετικά ότι υπάρχει και δυνατότητα παρακολούθησης του προσυνεδριακού μας διαλόγου τόσο αυτοπρόσωπα (παρατηρητές), όσο και μέσω διαδικτύου (web streaming). Επίσης θα υπάρξει και η δυνατότητα εξ αποστάσεως τοποθέτησης μελών με ομιλίες που θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω skype. Για τις τεχνικές λεπτομέρειες ζητήστε προσωπική ενημέρωση ή παρακολουθείστε τις σχετικές ανακοινώσεις στην ηλεκτρονική μας σελίδα www.dimsim.gr .
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε είτε με τις Ομάδες Πρωτοβουλίας της περιοχής σας, είτε με τα Κεντρικά Γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο τηλέφωνο 210 90 00 000.

Φιλικά,
Θόδωρος Σκυλακάκης
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
του Ιδρυτικού Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας