Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ
Μέλος Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Στις 18 – 2 – 11 παρουσίασα με δελτίο τύπου τις απόψεις μου σχετικά με τα προβλήματα που προέκυψαν από τις αποφάσεις της ΡΑΕ και τις διαδικασίες της ΔΕΗ για την υποβολή και την αξιοποίηση των επενδυτικών σχεδίων εγκατάστασης Φ/Β στην Εύβοια. Επίσης ενημέρωσα ότι θα προχωρήσω σε σειρά συναντήσεων με τους...
 αρμόδιους φορείς (ΔΕΗ – ΡΑΕ - ΥΠΕΚΑ) με σκοπό την εξεύρεση λύσης.
Μετά την ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων και επαφών είμαι στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσω ότι οι απόψεις – προτάσεις μου έγιναν σχεδόν στο σύνολο τους αποδεκτές. Ήδη αξιολογείται το σύνολο των αιτημάτων που υποβλήθηκαν στις 10 – 2 – 11, με σκοπό την ικανοποίηση συντριπτικής πλειοψηφίας τους ,ενώ η ΔΕΗ μετά από αναμενόμενη απόφαση της ΡΑΕ θα συνεχίσει να δέχεται αιτήματα για την εγκατάσταση Φ/Β στις στέγες στα πλαίσια του σχετικού προγράμματος ικανοποιώντας όσα από αυτά δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα κορεσμού γραμμών δικτύου.
Η θετική κατάληξη των ενεργειών που έγιναν αποδεικνύει πως με συστηματική δουλειά, γνώση και τεκμηριωμένες προτάσεις μπορούν ν΄ αντιμετωπιστούν προβλήματα του τόπου μας.