Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
ΝΕΟΧΩΡΙ-ΙΣΤΙΑΙΑ



Στα πλαίσια της διασφάλισης των προϋποθέσεων για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα κατάταξης 08.05.2011 μεταξύ των σωματείων ΑΟ ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ-ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ & ΑΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ στο Ενωσιακό γήπεδο ώρα 17:00 και λόγω της κρισιμότητας του, σας γνωρίζουμε και εφιστούμε τη προσοχή για τα παρακάτω :
Οι φίλαθλοι των ομάδων που θα προσέλθουν στο γήπεδο, θα παραμείνουν, καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα, σε χώρο που έχει καθορίσει η ....
Ένωση μας και που εκπρόσωπος μας, θα υποδείξει την ημέρα τελεσής του.
Συγγεκριμένα : οι φίλαθλοι της ομάδας του ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ θα παραμείνουν στη δεξίά πλευρά του γηπέδου, ενώ οι φίλαθλοι της ομάδας ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ & ΑΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ στην αριστερή πλευρά (στο χώρο δεξιά και αριστερά της εξεδρας).
Να μην επιτραπεί σε κανέναν η καύση πυρσών και ρίψη βεγγαλικών, κροτίδων ή φωτοβολίδων στον αγωνιστικό χώρο ή στον περιβάλλοντα χώρο ή στην εξέδρα και στο χώρο των θεατών.
Να μην αναρτηθούν πανό με συνθήματα και προσβλητικές εκφράσεις που θα διεγείρουν την αντίδραση των θεατών του αγώνα με κίνδυνο βίαιων εκδηλώσεων.
Επειδή απο το αποτέλεσμα του παραπάνω αγώνα θα κριθεί η άνοδος ενός σωματείου στην Α1 κατηγορία, ζητάμε και απο τα δύο σωματεία να συμβάλουν στην ομαλή και χωρίς προβλήματα διεξαγωγή του και να προστατέψουν το κύρος και την αξιοπιστία του αθλήματος.
Παρακαλούμε θερμά, να εφαρμοστούν τα παραπάνω και ευχόμαστε και στα δύο σωματεία ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.