Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αύξηση εσόδων ύψους 462.000 € θα αποφέρει στο νεοσυσταθέν Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Μέριμνα» η έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ερέτριας στη δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης [ΕΕΤΑΑ].
Το πρόγραμμα, που έχει ισχύ για δύο χρόνια, στοχεύει στην.....

ισότιμη πρόσβαση των γυναικών στην αγορά εργασίας και αφορά στην εναρμόνιση της οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής των γυναικών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να τοποθετήσουν δωρεάν τα παιδιά τους σε Σταθμούς φιλοξενίας νηπίων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί τόσο του Δήμου Ερέτριας όσο και του συγχωνευμένου Δήμου Αμαρύνθου, συμμετέχουν για πρώτη φορά στην εν λόγω δράση, η οποία υλοποιείται από την ΕΕΤΑΑ τα τελευταία 3 χρόνια.
Ο Δήμαρχος Ερέτριας κος. Βασίλειος Βελέντζας, επισήμανε τη σημαντικότητα συμμετοχής του Ν.Π.Δ.Δ στο εν λόγω πρόγραμμα καθώς η υλοποίησή του αφενός θα ανακουφίσει οικονομικά τους γονείς αφετέρου θα συμβάλλει στη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών τόσο προς τα φιλοξενούμενα νήπια όσο και τους γονείς.