Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Στην υπόθεση «στημένων» αγώνων

Ένας προφυλακιστέος και τέσσερις ελεύθεροι 
με περιοριστικούς όρους και εγγυήσεις
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο παράνομος πράκτορας στοιχήματος Βασίλης Καρακούλιας για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τους «στημένους» αγώνες μετά την απολογία του στον ένατο τακτικό ανακριτή.
Αντίθετα, ο έτερος που διώκεται, Ανδρέας Δημόπουλος, αφέθηκε ελεύθερος με ....εγγύηση 15.000 ευρώ και υποχρεωτική παρουσία στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα.
Λίγο πριν τις 17.00, ολοκλήρωσαν τις απολογίες τους οι Θανάσης Ντότσης (μάνατζερ) και Δημήτρης Ζαβαντίας (πρώην ποδοσφαιριστής), οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 200.000 ευρώ. Επίσης θα πρέπει να δίνουν το «παρών» σε αστυνομικό τμήμα, μία φορά τον μήνα.

Ελεύθερους με περιοριστικούς όρους και με εγγύηση πουδεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αφέθηκε και ο προπονητής Νίκος Παντέλης, που επίσης θα πρέπει να επισκέπτεται αστυνομικό τμήμα μία φορά τον μήνα.

Απομένουν οι απολογίες του Νίκου Ζαμάνη (σωματοφύλακας του Αχιλλέα Μπέου), του Γιώργου Τσακογιάννη (μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης) και του Αχιλλέα Μπέο (μεγαλομέτοχος ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου). Για τον τελευταίο η απολογία έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 21.00.

Την Τρίτη θα απολογηθούν οι Νικόλαος Χάλκος (πρόεδρος Ηλιούπολης) και Βασίλης Γεωρτσιάκος (παράνομος πράκτορας στοιχήματος).