Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΝΗΛΕΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΗΜΕΡΑ

- Το Σάββατο 30 Ιουλίου ο Α.Ο. Νηλέας Νεοχωρίου διοργανώνει μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη. Οι καιροί είναι δύσκολοι και η κρίση θέλει διασκέδαση. Ελάτε να γλεντήσουμε μέχρι το πρωί με μουσική, χορό και χαμηλές τιμές. Κοντά μας θα είναι ο κορυφαίος Μάκης Χριστοδουλόπουλος, η εκρηκτική Χαρά Βέρρα, ο μοναδικός σολίστας στο βιολί Νίκος Χατζόπουλος και οι Γιάννης Χατζόπουλος και Χριστίνα Κόζα. Στο κλαρίνο ο Παναγιώτης Πλακιάς. Η είσοδος είναι 10 ευρώ και για τα παιδιά ελεύθερη. Η τιμή φιάλης είναι .....
60 ευρώ, το ποτό 6 και η μπύρα 2,50 ευρώ. Η εκδήλωση του Νηλέα που έχει καθιερωθεί σαν μία από τις κορυφαίες στην Εύβοια, πραγματοποιείται στο γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου, με εύκολη πρόσβαση και άνετο πάρκινγκ. Η προετοιμασία συνεχίζεται με ενταντικούς ρυθμούς ενώ οι κρατήσεισ παρουσιάζουν εντυπωσιακή ζήτηση.
- Στις 7 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας με την καθοδήγηση του προπονητή Αργύρη Μαστραγγελή. Στόχος του Νηλέα είναι κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στη Α1 κατηγορία Ευβοίας. Στις προθέσεις της διοίκησης και του προπονητή είναι η διατήρηση του έμψυχου δυναμικού και πιθανόν η απόκτηση ενός ή δύο ποδοσφαιριστών.
- Στην ομάδα παρέμεινε ο ποδοσφαιριστής Τάσος Καρλής, οποίος είχε δεχθεί πρόταση από ομάδα Δ Εθνικής.
- Στις 21 Αυγούστου ο Νηλέας θα συμμετάσχει στο τουρνουά "Νίκος Κούκης" με αντιπάλους τον ΑΟ Κύμης και τον ΑΟ Αυλωναρίου ενώ στις 28 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα στο γήπεδο Νεοχωρίου τον Όλυμπο Γυμνού.