Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απάντηση των... κύκλων της ΚΑΕ... 
στους κύκλους της ΠΑΕ 

Έντονα δυσαρεστημένοι είναι οι... κύκλοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την επιλεκτική και παραπλανητική, όπως την χαρακτηρίζουν, πληροφόρηση σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τη μη ανανέωση της ενοικίασης της σουίτας που είχαν από .......
το 2007 οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
«Οι κύκλοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια και την απορία τους για την επιλεκτική και παραπλανητική πληροφόρηση για το θέμα ανανέωσης της ενοικίασης της σουίτας από τους κύριους Αγγελόπουλους.
Ισχύει ότι δεν ανανεώθηκε η σουίτα, ισχύει όμως ότι έχουν ανανεωθεί τα εισιτήρια διαρκείας των κυρίων Αγγελόπουλων για 28η συνεχή χρονιά, εισιτήρια τα οποία εκδόθηκαν για πρώτη φορά το 1984 σε ηλικία 10 ετών και τα οποία ανανεώνονταν σε Καραΐσκάκη - ΟΑΚΑ - Ριζούπολη και ξανά Καραϊσκάκη.
Οι κύριοι Αγγελόπουλοι όλα αυτά τα χρόνια έχουν δει τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό να αγωνίζεται εκτός έδρας σε όλα τα γήπεδα της Αθήνας. Σε Νέα Σμύρνη, σε ΟΑΚΑ, Λεωφόρο, Ν. Φιλαδέλφεια. Ριζούπολη, μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.
Οι φίλαθλοι τους έχουν δει να πανηγυρίζουν στο Πασαλιμάνι, στο Δημαρχείο του Πειραιά (σε φιέστες), στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", στην Αττική Οδό, σε όλες τις φιέστες, στο Γκολφ της Γλυφάδας (το ευρωπαϊκό του 1997, και ενώ ήταν στη Ρώμη και είχαν πάρει μέρος στους πανηγυρισμούς της ομάδας εκεί) ως τις 5 το πρωί.
Αναρωτιόμαστε αν τέτοιες στιγμές έχουν νιώσει οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ που δήλωσαν την έκπληξη τους όταν ενημερώθηκαν πως δεν ανανεώθηκε η ενοικίαση της σουίτας. Οι κύριοι Αγγελόπουλοι ενοικίασαν τη σουίτα το 2007 και παρακολουθούσαν τα παιχνίδια του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, όχι από την σουίτα αλλά από τις θέσεις των εισιτηρίων διαρκείας που είχαν.
Η συγκεκριμένη διαρροή είναι άκαιρη και αναρωτιόμαστε τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί, όταν 1 μήνα πριν είχε ενημερωθεί η ΠΑΕ ότι δεν θα ανανεωθεί η ενοικίαση της σουίτας, ενώ τα εισιτήρια διαρκείας είχαν ανανεωθεί για 28η συνεχή χρονιά πολύ πιο πριν από αυτό», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι κύκλοι της Ερυθρόλευκης ΚΑΕ.