Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΘΕΤΙΚΟ - ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "Ν.ΚΟΥΚΗΣ" Ο ΝΗΛΕΑΣ

Ο αρχηγός Γιώργος Ζωντός μαζί με τους Γιάννη Γκούμα
και Ντίνο Κότσαρη σηκώνουν το κύπελλο του νικητή
Το 5ο τουρνουά "Ν.Κούκης" διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στο Αυλωνάρι με τη συμμετοχή του διοργανωτή Α.Ο. Αυλωναρίου, του Νηλέα Νεοχωρίου και του πρωταθλητή Ευβοίας Ευβοικού Αγ.Νικολάου. Το τουρνουά "Νίκος Κούκης" διεξάγεται κάθε χρόνο τον Αύγουστο, προς τιμή του ιδρυτή της ομάδας του Αυλωναρίου, ενός από τους κορυφαίους παράγοντες του ευβοικού ποδοσφαίρου, με εξαιρετικό ήθος και τεράστια συμβολή στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη νότια Εύβοια.
Η ομάδα του Νηλέα κατέκτησε.... για πρώτη φορά το τουρνουά, πετυχαίνοντας στις δύο 45λεπτες αναμετρήσεις ισάριθμες νίκες. 
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς του τουρνουά ήταν τα εξής:
ΝΗΛΕΑΣ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-0 1' Γ.Σ. Τσαλιαγκός (αυτογκόλ)
ΝΗΛΕΑΣ - ΕΥΒΟΙΚΟΣ 2-1  25' Γκούμας (1-0), 35' Μπασούκος (1-1), 41' Μυτάφης (2-1)
ΕΥΒΟΙΚΟΣ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-0 16' Ταυλαρίδης.
Ο Νηλέας κατέκτησε την πρώτη θέση, ο Ευβοικός τη δεύτερη και το Αυλωνάρι την τρίτη θέση. Στη νικήτρια ομάδα απονεμήθηκε κύπελλο, ενώ μετάλλια δόθηκαν στους αθλητές και των τριών ομάδων.
Ο Νηλέας αγωνίστηκε με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
ΜΕ ΑΥΛΩΝΑΡΙ : Κότσαρης Γ. του Ι., Μπονός, Σαμαράς Σ. του Ε., Κότσαρης Σ., Ζωντός Γ., Ζέρβας, Καρλής Α., Μαστροκώστας, Πόγκας, Γκούμας, Φραγγής.
ΜΕ ΕΥΒΟΙΚΟ :  Κότσαρης Κ., Μπονός (32' Σαμαράς Σ. του Β., 43' Σαμπάνης), Σαμαράς Σ. του Ε. (37' Πούρης), Μούντριχας Στ., Ζωντός Γ., Ζέρβας, Καρλής Α. (30' Κότσαρης Γ. του Α.), Βογιατζής, Κότσαρης Σ. (15' Καρλής Γ.), Γκούμας, Φραγγής (33' Μυτάφης).
Απουσίασαν για διάφορους λόγους οι Παπαχρήστος, Περιβολάρης, Μακρής, Παπαρήγας και Παπακωνσταντίνου.
Αναμνηστική φωτογραφία της ομάδας με το κύπελλο
Για την ιστορία να αναφέρουμε τις ομάδες που συμμετείχαν και τις θέσεις που κατέλαβαν στα προηγούμενα τουρνουά.
2008: 1η θέση ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ., 2η θέση ΝΗΛΕΑΣ, 3η θέση ΑΥΛΩΝΑΡΙ
2009: Ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση ΝΗΛΕΑΣ, ΑΥΛΩΝΑΡΙ, ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ (όλοι οι αγώνες έληξαν ισόπαλοι 0-0)
2010: 1η θέση Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, 2η θέση ΑΥΛΩΝΑΡΙ, 3η θέση ΝΗΛΕΑΣ
2011: 1η θέση ΚΥΜΗ, 2η θέση ΝΗΛΕΑΣ, 3η θέση ΑΥΛΩΝΑΡΙ
Να σημειώσουμε ότι το τουρνουά "Ν.Κούκης διοργανώθηκε για πρώτη φορά στις αρχές τις δεκαετίας του 2000, όμως η διεξαγωγή διακόπηκε για κάποια χρόνια και διοργανώθηκε εκ νέου με τη σημερινή του μορφή το 2008.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΚΡΙΣΙΜΟ Δ.Σ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας. Στη διάθεση του προπονητή Αργύρη Μαστραγγελή, τέθηκαν από την περασμένη Δευτέρα, τόσο ο Γιάννης Παπαρήγας, όσο και ο στρατευμένος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, που απολύεται σε λίγες μέρες από το στρατό. Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων, από τα οποία θα εξαρτηθεί κατά πόσο θα μπορούν να υπολογίζονται οι Γιώργος και Σωτήρης Κότσαρης, Τάσος Μαστροκώστας και Γιώργος Καρλής. 
Η ομάδα του Νηλέα στο τουρνουά "Ν.Κούκης"
Το ερχόμενο Σάββατο και στα πλαίσια της προετοιμασίας ο Νηλέας θα αγωνιστεί στο Γυμνό με αντίπαλο τον Όλυμπο και τη Τετάρτη 29 Αυγούστου στο Νεοχώρι με την Αναγέννηση Οχθωνιάς. Όσον αφορά τα μεταγραφικά, έχει ήδη αποκτηθεί ο Σταύρος Ζέρβας, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των Πόγκα και Φραγγή. Tο Δ.Σ. του Νηλέα, με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί, δεν προτίθεται να κάνει ηχηρές μεταγραφές, ούτε κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά να διατηρήσει τα κεκτημένα και να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα της ομάδας.
Την Παρασκευή έχει οριστεί διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο θα ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις, ενώ θα ξεκαθαρίσει η σύνθεση του Δ.Σ. Ο Βασίλης Μερτύρης που είχε υποβάλλει την παραίτησή του, δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει, ενώ αντίθετα τα δύο μέλη που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Δ.Σ., δεν φαίνεται να μπορούν συμμετάσχουν ενεργά.

Ο Α.Ο. Νηλέας ευχαριστεί τον κ. Αποστόλη Αποστολίδη και την "ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ" για τη φωτογραφική κάλυψη του τουρνουά "Ν.Κούκης".