Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΙΚΗ ΜΕ 3-0 ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΝΗΛΕΑΣ

Στη δεύτερη φάση του κυπέλλου Ευβοίας προκρίθηκε ο Νηλέας, ο οποίος επικράτησε με 3-0 στην Κάρυστο επί της τοπικής ομάδας. Επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας το προσεχές Σαββατοκύριακο, ο Όλυμπος Γυμνού στο γήπεδο Νεοχωρίου. Ο αγώνας της Καρύστου είχε δύο όψεις.  Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε ο δυνατός αέρας και δεν παίχτηκε καθόλου καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Νηλέα έχοντας ευνοικό αέρα είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, όμως λίγες φορές απείλησε την..... εστία του Καρύστου. Στο 6' ο Γκούμας βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα Μπακώση, αλλά α τελευταίος απέκρουσε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Γκούμας, αλλά ο Μπακώσης απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 10' και στο 15' εκτελέσεις φάουλ των Γκούμα και Καρλή αντίστοιχα, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.  Στο 28' Από σέντρα του Μακρή, ο Καρλής με προβολή άνοιξε το σκορ. Στο 38' ο Κονόμι βγήκε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα του Νηλέα Γιώργο Κότσαρη, ο οποίος απέκρουσε εκπληκτικά.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο δυνατός αέρας σταμάτησε κι οι δυο ομάδες ανέβασαν την απόδοσή τους. Στο 51' από εκτέλεση κόρνερ του Σαμαρά, ο Τάσος Καρλής με κεφαλιά έκανε το 0-2 και στο 77' ο Γκούμας με ατομική ενέργεια σούταρε στο δοκάρι και στην επιστροφή της μπάλας διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Ένα λεπτό νωρίτερα η Κάρυστος είχε απειλήσει με κεφαλιά του Καλόγηρου που πέρασε λίγο άουτ. Στη διάρκεια της προθέρμανσης τραυματίστηκε ο Μπονός και αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Κότσαρη.
Η σύνθεση του Νηλέα:
Κότσαρης Γ. του Ι., Κότσαρης Γ. του Α., Σαμαράς Στ. (λ.τ. 52' Καρλής Γ.), Μούντριχας Στ., Κότσαρης Σ., Ζέρβας, Καρλής Α., Μακρής (81' Μυτάφης), Μαστροκώστας (65' Παπακωνσταντίνου), Γκούμας, Βογιατζής.