Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΓΙΑΣΜΟΣ,   
Α.Ε.Λ. -  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ [Κ17] 0-3
                                                 ΚΑΙ   Α.Ε.Κ.ΧΑΛΚΙΔΟΣ Α.Ε.Λ.   1-2
 
Ο Αγιασμός για την ομάδα μας  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις....
εγκαταστάσεις της σχολής πριν τον φιλικό αγώνα που έδωσε  ομάδα μας  με την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς [ Κ 17 ].
Στο φιλικό παιχνίδι που ακολούθησε και παρουσία του γενικού διευθυντή Ακαδημιών του Ολυμπιακού κ.  Μπερντ Στόρκ η  ομάδας μας παρόλο που ηττήθηκε με 3-0 από την ομάδα του Ολυμπιακού έδειξε καλά στοιχεία με καλή κυκλοφορία και τρείς πολύ καλές ευκαιρίες που δεν έφεραν κάποιο γκολ απέναντι σε μία ομάδα με πολύ ταλέντο και αθλητές που μπορεί κάποιος από αυτούς μετά από δύο τρία χρόνια να παίζουν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι  δύο αθλητές μας κέντρισαν το ενδιαφέρον του κ. Στόρκ αλλά και του προπονητή κ. Κοκολάκη οι οποίοι θα παρακολουθούνται και σε συνεννόηση με την ομάδα μας οι  δύο αθλητές  θα βρεθούν για προπόνηση με τα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού.
Το  παρών  στον αγώνα έδωσε και ο Στάθης Λάμπρου που αγωνίστηκε με την ομάδα μας για 20΄ σαν αρχηγός και στην αντικατάστασή του καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους αφού από την νέα ποδοσφαιρική σαιζόν θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα της ομάδας Κ15 του Ολυμπιακού.
Στο τέλος του αγώνα ακολούθησε δεξίωση στην αποστολή του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις της σχολής και εκεί  η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων ήταν ενδιαφέρουσα για όλους.
Στα πλαίσια της διοργάνωσης του κυπέλλου η ομάδα μας αντιμετώπισε  εκτός έδρας την ομάδα της Α.Ε.Κ. Χαλκίδος περνώντας νικηφόρα στη επόμενη φάση με σκορ 2-1 και  με  σκόρερ  των δύο τερμάτων τον Κουλοχέρη. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά ξεκίνησαν στην βασική ομάδα και σε επίσημο παιχνίδι τέσσερεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων.
Στην επόμενη φάση η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Δροσιάς.

Ξεκίνησαν και τα τμήματα της σχολής ποδοσφαίρου  Ολυμπιακού  εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής  περιόδου  με ημέρες  προπονήσεων  έως την έναρξη της σχολικής  χρονιάς κάθε Δευτέρα , Τετάρτη, Παρασκευή.
 Στη συνέχεια θα καθοριστούν οι  μέρες και ώρες των προπονήσεων. 
 Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας για τα νέα της ομάδας και της σχολής ποδοσφαίρου.  www.aelilantiou.gr