Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΛΗΛΑΣ

Αρ.πρωτ. 230/23-02-2013
Ανακοίνωση
Το Δ.Σ του Α.Ο.Φ. Βασιλικού ‘ΛΗΛΑΣ‘αισθάνεται την ανάγκη να επικοινωνήσει με το φίλαθλο κοινό μετά από όσα κακόβουλα γράφονται από το site Ελεύθερη Άποψη Γνώμη του κ.Γκάρα που μόνο σκοπό έχουν το κακό της ομάδας καθώς και όσα ακούστηκαν στο ραδιόφωνο από τον παραιτηθέντα Γεν.Γραμματέα του Δ.Σ. κ.Παπαθανασίου.
Καθημερινά και χωρίς λόγο ο κ.Γκάρας αναφέρει ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στο ΛΗΛΑ , ότι ο καθένας τραβάει το δρόμο του, ότι τα άτομα που ....

απαρτίζουν το Δ.Σ. έχουν διαφορετική φιλοσοφία ο καθένας και άλλα πολλά που σαφώς δεν ισχύουν. 
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί τόσες αναφορές καθημερινά στο ΛΗΛΑ. Υπήρχε και υπάρχει μία ανεξήγητη εμπάθεια από τον κ.Παπαθανασίου προς τους κ. Αγραφιώτη και Κικίδη αλλά ο ΛΗΛΑΣ δεν προσφέρεται για προσωπικές διαφορές και φιλοδοξίες ούτε για φωτογραφίες και ανακοινώσεις. 
Οι κύριοι αυτοί δέχτηκαν για το καλό της ομάδας να αποχωρήσουν κάτι βέβαια που δεν δέχτηκαν ούτε σαν σκέψη τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Προσκάλεσαν αλλεπάλληλες φορές τον κ.Παπαθανασίου να τοποθετηθεί αλλά εκείνος με το πάθος
που τον διακρίνει για δημοσιότητα διάλεξε τον εύκολο δρόμο της φυγής και των ανακοινώσεων. Αναγνωρίζουμε την οικονομική του συμβολή αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Το Δ.Σ. δεν ξανασχολείτε με καμία άλλη ανακοίνωση είτε μέσω site είτε ραδιοφωνικά δεν το βάζει στα πόδια αλλά παραμένει παρόν μέχρι τέλους σε όλες τις δραστηριότητες της ομάδος . 


Εκ του Δ.Σ.