Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Λένε πολλά

Ακούω πολλά τις τελευταίες μέρες και πραγματικά δεν ξέρω τι να υποθέσω.
Αυτό που είναι βέβαιο πάντως είναι τα γεγονότα που είχαμε και έχουμε τα τελευταία χρόνια στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Κύριοι, δεν υπάρχουν λεφτάδες, δεν υπάρχουν επενδυτές, δεν υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν διάθεση ή απαίτηση ν΄ αναλάβουν διοικητικές θέσεις.
Προφανώς για κάποιους ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι ένα στοίχημα. Είναι η ομάδα η οποία δίνει την δυνατότητα ν΄αποδειχθεί πως το ποδόσφαιρο, ο βασιλιάς των.....
σπόρ, δεν είναι απολύτως τίποτα χωρίς τους φιλάθλους.
Το ποδόσφαιρο δεν είναι για να το παρακολουθεί κάποιος από την τηλεόραση ή να το ακούει από το ραδιόφωνό του, όταν παίζει ή γειτονιά του, το χωριό του, η πόλη του.
Το ποδόσφαιρο θέλει την παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο. Εκεί λοιπόν πρέπει να στηριχθεί ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Οι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι έπαψαν να πηγαίνουν στο γήπεδο, θα πρέπει να επανέλθουν. Θα πρέπει να έχουν λόγους ώστε να γεμίζουν το Δημοτικό Στάδιο έστω κι αν οι καιρικές συνθήκες δεν θα είναι καλές.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να γράψει νέες σελίδες στην ιστορία του και θα τις γράψει έχοντας δίπλα του, τους φιλάθλους.
Ας μη βιαστούν κάποιοι να γράψουν και να πούνε διάφορα. Είχαμε γράψει πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν μπορεί να γίνει και πάλι μεγάλη ομάδα με εθελοντές. Αυτοί που δεν θα είναι στην διοίκηση και θα υπηρετούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να έχουν ευθύνες και υποχρεώσεις, άρα και κάποια αμοιβή. Δεν είναι δυνατόν να προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες.
Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να ματώνουν για την ομάδα. Σιγά σιγά η ομάδα θα πρέπει να στηριχθεί σε ποδοσφαιριστές από την Εύβοια, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει από την μια στιγμή στην άλλη. Η ομάδα θα πρέπει να παραμείνει στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ - ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ κατηγορία και σε μια 3ετία να μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο στη Β΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να κερδίσει το στοίχημα. Πρέπει να γεμίζει το Δημοτικό Στάδιο. Μόνο τότε θα πλησιάσουν την ομάδα και άνθρωποι οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να βάλουν και κάποια χρήματα.
Ο κόσμος ¨αναγκάζει¨ επενδυτές και πολιτικούς να βοηθήσουν την ομάδα.
Αν αυτή η προσπάθεια ξεκινήσει, δεν περισσεύει κανείς. Δεν είναι ανάγκη να είναι κανείς πρόεδρος ή μέλος της διοίκησης ή προπονητής της ομάδας για να βοηθήσει.
Αν πραγματικά αγαπάει αυτή την ομάδα, υπάρχουν τρόποι να βοηθήσει.
Πάντως σ΄ αυτή την φάση, την καλύτερη θέση στην ομάδα θα πρέπει να έχει ο κάθε απλός φίλαθλος ο οποίος πληρώνει το εισητήριό του.
Τα 1.000 εισητήρια σε κάθε αγώνα κρατούν ζωντανή την ομάδα, ενώ 1.000 επενδυτές στα λόγια, την κρατούν σε ομηρία και κάθε τέτοια εποχή θα ψάχνει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για διοίκηση.