Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Το μπαλάκι στη Σούπερ Λίγκα

Στη Σούπερ Λίγκα πέταξε το μπαλάκι για το αν η μη αδειοδότηση Παναθηναϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα από την UEFA θα έχει επιπτώσεις και στο πρωτάθλημα, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.
«Η Σούπερ Λίγκα είναι ένας συνεταιρισμός και πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις για τα μέλη της. Άλλωστε εκείνη όρισε τις ποινές για τις ομάδες ....

που δεν πήραν άδεια. Η διοργανώτρια αρχή αποφασίζει και η ΕΠΟ επικυρώνει», τόνισε και πρόσθεσε: «Για μένα θεμιτό είναι από τη στιγμή που όλες οι ομάδες πήραν άδεια, να συνεχίσουν έτσι. Αλλά αυτό είναι δική μου άποψη».
Όσο για τη διαδικασία των αδειοδοτήσεων και την κριτική που έχει δεχτεί η ομοσπονδία μετά τη διαφοροποίηση των ποινών από την UEFA, είπε: «Υπάρχει ένα ανεξάρτητο όργανο για τις αδειοδοτήσεις. Κάνει τις προτάσεις του βάσει των κανόνων που υπάρχουν, αλλά δεν μπορεί να επέμβει στις δικαστικές αποφάσεις».
Τέλος, για το πιθανό άνοιγμα των φακέλων των ομάδων ανέφερε: «Ο πρόεδρος ήταν ξεκάθαρος από την ημέρα που ήρθε ο κ. Τραβέρσο στην Ελλάδα. Όποιος θέλει, θα αρθεί η εμπιστευτικότητα. Θέλουμε να υπάρχει διαφάνεια και ο κόσμος να ξέρει την αλήθεια».