Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δημιουργία Ακαδημιών

Μία σημαντική και ιστορική πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο Αθλητικός Όμιλος Απόλλων Ερέτριας. Η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει τη δημιουργία Ακαδημιών ποδοσφαίρου για αγόρια από 9 έως 12 και από 13 έως 16 ετών. Ταυτόχρονα, ανακοινώνεται η δημιουργία Ακαδημιών ποδοσφαίρου για κορίτσια αποτελούμενη από δύο τμήματα: 9 έως 15 ετών, 16 ετών και άνω.

Μέσα σε μία κρίση σαν τη σημερινή, όχι μόνον οικονομική αλλά και....
αξιακή, ο αθλητισμός στις μικρές ηλικίες διαπλάθει σωστούς χαρακτήρες και τους θωρακίζει απέναντι στις κακές και επιβλαβείς συνήθειες του σύγχρονου τρόπου ζωής. Το μήνυμα του αθλητισμού και του ‘ευ αγωνίζεσθαι’ πρέπει να περάσει σε όλη την τοπική κοινωνία, καθαρά και δυνατά.

Η Ακαδημία μας θα στελεχώνεται από έμπειρους και καταρτισμένους προπονητές, ώστε οι νέοι ποδοσφαιριστές και οι νέες ποδοσφαιρίστριες να μάθουν τεχνικές και τακτικές του ποδοσφαίρου λαμβάνοντας παράλληλα την κατάλληλη αθλητική και κοινωνική παιδεία.

Η Ακαδημία είναι ανοιχτή στην συμμετοχή παιδιών από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ερέτριας με ελάχιστη συνδρομή 5 ευρώ. Οι εγγραφές ξεκινάνε τη Δευτέρα 5 Αυγούστου (μέχρι 30 Σεπτεμβρίου) στο γήπεδο της Ερέτριας από τις 6:00μμ έως τις 8:00μμ.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 6970 833569 Κο Παντελής Μάριος, 6981 145254 Κο Αλεξανδρής Δημήτριος