Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Κύμη: Το 1ο Basketball Camp έκλεισε με επιτυχία.
 
Με απόλυτη επιτυχία και πολλά happenings έκλεισε η διοργάνωση του 1ου Basketball Camp που υλοποίησε ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου στην Κύμη από τις 22 έως τις 28 Ιουλίου.
Περίπου 60 παιδιά για μία εβδομάδα πρωί και απόγευμα ασχολήθηκαν με το μπάσκετ και διδάχτηκαν τα μυστικά του από κορυφαίους προπονητές στο camp, που ....
οργανώθηκε με την βοήθεια και τη συμπαράσταση της IMPACT HELLAS. Οι προπονήσεις έγιναν κατά κύριο λόγο στο κλειστό Δημοτικό γήπεδο Κύμης «Νίκος Μαρίνος», σε ανοιχτά γήπεδα και στις παραλίες της περιοχής, ενώ οι αθλητές παρακολούθησαν και σχετικές προβολές με παράλληλη διδαχή.
Τα παιδιά της περιοχής μας και όχι μόνο, είχαν την ευκαιρία να βελτιώσουν την τεχνική τους, να συναγωνιστούν με παιδιά της ηλικίας τους, να κάνουν φίλους και να γεμίσουν με εμπειρίες που θα τους φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Τα συγχαίρουμε για την προσπάθειά τους, αλλά και την άψογη συμπεριφορά τους σε όλη τη διάρκεια του camp.
Την προπόνηση των παιδιών είχαν αναλάβει καταξιωμένοι προπονητές και γυμναστές.
Παραθέτουμε αυτούσιο το έγγραφο που απέστειλε ο προπονητής κ. Λινοξυλάκης Νίκος εκ μέρους της Impact Hellas, που καταδεικνύει την καλή συνεργασία και την πετυχημένη έκβαση της διοργάνωσης.
Η IMPACT HELLAS, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου και τους ανθρώπους της για την συνεργασία που ολοκληρώθηκε μετά την επίτευξη του 1ου basketball camp Κύμης-Αλιβερίου 2013.
Θεωρούμε ότι η προσπάθεια που έγινε, η διάθεση που υπήρξε, το μεράκι που έδειξαν όλοι οι άνθρωποι που έλαβαν μέρος σε αυτό, άξιζε τον κόπο.
Εμείς από τη πλευρά μας, προσπαθήσαμε να κάνουμε απλά τη δουλειά μας, καθοδηγώντας τα παιδιά με τέτοιο τρόπο ώστε, να μάθουν περισσότερο τα βασικά του αθλήματος, να καταλάβουν σε βάθος πώς πρέπει να σκέφτονται και να λειτουργούν, να δουλεύουν με συνέπεια και αυτοπειθαρχία και να μην ξεχνούν ότι, πάνω από όλα το μπάσκετ είναι παιγνίδι και πρέπει όσοι το υπηρετούν, να χαίρονται!
Αισθανθήκαμε την φιλοξενία σας, γνωρίσαμε νέους ανθρώπους με ιδέες και όραμα, ανακαλύψαμε κάποιες από τις ομορφιές της Κύμης - σίγουρα έχει περισσότερες -, εισπράξαμε το χαμόγελο των παιδιών, που ήταν κοινός στόχος!
Ελπίζουμε να νιώσατε κι εσείς ανάλογα γιατί, στόχος μας είναι η ποιοτικότερη προσέγγιση σε όλα τα επίπεδα συνεργασίας και η αποτελεσματικότητα αυτής κι από τις δύο πλευρές.


Σας ευχαριστούμε πολύ! με εκτίμηση Λινοξυλάκης Νίκος”

Το 1ο Basket Camp Κύμης αποτελεί παρελθόν, ωστόσο θα είναι ζωντανό στις μνήμες των παιδιών και οδηγός τους για τη συνέχεια της πορείας τους.
Τέτοιες διοργανώσεις δεν μπορεί παρά να γίνονται θεσμός στην περιοχή μας.