Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Δήμος Κύμης Αλιβερίου

Ήθελα να ξέρω, πάτε καλά εκεί στην περιοχή;
Τι θέλετε να σας πει ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και οι αρμόδιοι για το λατομείο στον Άγιο Βλάση (μεγάλη η χάρις του); Τι θα θέλατε δηλαδή; Να δώσουμε στους ντόπιους και ξένους ιμπεριαλιστές τον ορυκτό μας πλούτο;
Αν δημοπρτούσαν το λατομείο μπορεί να ερχόταν κάποιο ξένο κεφάλαιο και να μας έπαιρνε το 3Α, το 3Γ και δεν ξέρω τι άλλο. Τι κάνει λοιπόν η δημοτική αρχή; κλείνει τ΄ αυτιά και τα μάτια και πάει εκεί αυτός που ξέρει καλά το νταμάρι και παίρνει ότι θέλει και το μεταφέρει στα λιμάνια, στις οικοδομές και όπου χρειασθεί.
Αυτό είναι σωστό. Κι αν θέλετε την άποψή μου, καλό θα ήταν να το βαπτίσουν όλο αυτό ως έργο για την αποκατάσταση του χώρου!!!
Γιατί ο άλλος που έκανε το κρέας ψάρι ήταν περισσότερο μάγκας;
Λοιπόν για σταματήστε να ρωτάτε πολλά πολλά, γιατί δεν.....
θ΄ αργήσουν να μας δείξουν πως είναι θαύμα αυτόν που βλέπουμε στο νταμάρι στον Άγιο Βλάση!! Θα μας πούνε πως τα μηχανήματα είναι οι άγγελοι οι οποίοι μεταφέρουν πράγματα του Αγίου ο οποίος μετακομίζει νοτιότερα!!!
Θυμόσαστε τον δημοτικό σύμβουλο κύριο Μπελιά ο οποίος έλεγε πως ο προφήτης Ηλίας που είναι στον λόφο του γηπέδου της Κύμης, θα πήγαινε στην παραλία της Κύμης; Γιατί λοιπόν είναι δύσκολο να μην  κάνει μετακόμιση ο Αγιος Βλάσης και να κατέβει στο κέντρο στις Κονίστρες;