Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ME THN ΠΕΝΑ ΤΟΥ ΑΓΗ ΛΑΪΝΙΩΤΗ.


Αγαπητοί φίλοι γεια σας!


Άλλο ένα πρωτάθλημα σε λίγες ήμερες ξεκινά , θα έλεγα με καλούς οιωνούς , μη αρχής γενομένης ακόμη αλλά η διαίσθησης μου λέει ότι φέτος ότι  πρωτάθλημα θα είναι εξίσου δυνατό σαν το περσινό! Και φέτος είχαμε δυστυχώς το φαινόμενο διάλυσης αρκετών συλλόγων που στο πάρα πέντε κατάφεραν  να δηλωθούν και συμμετάσχουν και στον φετινό μαραθώνιο, έχω αναφέρει αρκετά για τις ομάδες αυτές και θα αρκεστώ ότι τα εύσημα πρέπει να δοθούν αυτούς που μάζευαν τα συντρίμμια και εξ αρχής σχεδόν.... μπαίνουν στο χορό.
Θα σταθώ λίγο εδώ αξίζει άλλωστε, και θα αναφέρω ότι αυτοί οι άνθρωποι που υπερέβαλαν εαυτους για το στήσιμο των ομάδων αυτών θα ήταν εντελώς άδικο να μην σταθούν κοντά τους και άλλοι μαζί για να βοηθήσουν στους περίεργους καιρούς που ζούμε την συνέχεια των ερασιτεχνικών συλλόγων που κατά πλειοψηφία αποτελούν εφαλτήριο των νέων σήμερα για την μετέπειτα πορεία της Ζωής τους, είναι δεδομένο σε όλους μας ότι ο Αθλητισμός βοηθά σε πολλά.

Διοργανώτρια αρχή δεν έχω λόγο η λόγους να χαϊδεύω αλλά δεν έχω και λόγο να εναντιωθώ στο ρυθμό της μόδας, ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ , ευτυχώς , θα πω ότι και φέτος η διοργάνωση του Πρωταθλήματος θα είναι καλή , μην ξεχνάτε ότι για να οδηγησεις μηχανάκι από porche απέχει πολύ!!! Οι υπεύθυνοι της εδώ διοργάνωσης δεν έχουν και εύκολο έργο , να ληφθεί υπ΄οψιν παρακαλώ!

Στο αθλητικό MAGAZINO είχα ανεβάσει ένα μικρο άρθρο με τίτλο απορίας άξιον, λίγα λόγια ίσως νόημα πολύ περί κολοτουμπας ο λόγος , επίκαιρο πρόβλημα και απ΄οτι έχω αντιληφθεί αυτός που λέει κολοτουμπα τον άλλον πρέπει να παει σε τσίρκο να ζητήσει εργασία !!! να είναι σίγουρος ότι θα είναι πρώτος στη λίστα για πρόσληψη!!!
Λοιπόν επειδή κουράζω και κουράζομαι θα πω τούτο ότι αν με ρωτήσει κάποιος θα μίλαγες ποτέ σε έναν που είχες κατά το παρελθόν αντιδικία;

Θα απαντήσω ευθαρσώς και με το χέρι στην καρδιά ότι εάν και εφόσον οι <φιλοφρονήσεις > ήταν σε επίπεδό που δεν προσέβαλαν αξίες ηθικές προσωπικές ,οικογενειακές , ναι θα μίλαγα θα έδινα τόπο στην οργή , ΟΜΩΣ εάν οι <φιλοφρονήσεις > προσέβαλαν την αξιοπρέπεια μου την οικογενειακή μου υπόσταση , διαβεβαιώνω ότι τις μονές κουβέντες που θα είχα να ανταλλάζω με τον θύτη θα ήταν στις αίθουσες των Δικαστηρίων προς αποκατάσταση της αξιοπρέπειας μου.
Αγαπητοί φίλοι πολλοί έχουν μπερδέψει τα πράγματα , για χάριν γούστου η για προσωπικά οφέλη προσβάλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια χωρίς κανένα αίτιο και λόγο μόνο και μόνο για να πετύχουν κάποιο σκοπό!!! Απλά με λίγα λόγια ο θάνατος της αξιοπρέπειας σου η ζωή μου!!!!!!!!

Λοιπόν δεν μου αρεσουν τα σχόλια του τύπου αυτού αλλά δυστυχώς αναγκάζομαι να τα κάνω!!!

Εύχομαι καλό Πρωτάθλημα και προπάντων <Ειρήνη υμιν!>



                          γεια σας!