Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΔΡΟΣΙΑ - ΔΥΣΤΟΣ 0 - 3

Θα επανέλθω στο θέμα, γιατί δάχθηκα πολλά τηλεφωνήματα και έχω μάθει να ακούω και να απαντώ σε όλους.
Κύριοι δεν θέλω να καλύψω κανέναν. Έγραψα την άποψή μου για τα μέλη της διοίκησης της ΔΡΟΣΙΑΣ και την επαναλαμβάνω. Σε καμία των περιπτώσεων δεν δέχομαι πως ο κ. Λάμπρου, ο κ. Παναγιωτάκος και ο κ. Κοντογιάννης είναι από αυτούς που θα δημιουργήσουν επεισόδια. Αν κάποιοι άνθρωποι δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους, αυτό το .....
ξέρει η διοργανώτρια αρχή και θα τους τιμωρήσει.
Τα κλειδιά του γηπέδου οφείλει να τα έχει ο παρατηρητής του αγώνα. Αν δεν τα είχε, έκανε λάθος και οφείλει να δώσει εξηγήσεις.
Αν με την λήξη του αγώνα κάποιος άνοιξε την πόρτα και μπήκαν κάποιοι στο γήπεδο, θα πρέπει ο παρατηρητής να το αναφέρει και να βρεθούν αυτοί που το έκαναν.
Επικοινώνησε μαζί μου ο πρόεδρος της ομάδας του ΔΥΣΤΟΥ και ο οποίος μου είπε πως δεν περίμενε ν΄ ακούσει από κάποιους μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους και οι οποίοι βρέθηκαν μέσα στο γήπεδο, τις βρισιές που έρριχναν στους ποδοσφαιριστές. Μου είπε επίσης πως ο ίδιος δεν κάλεσε την αστυνομία και πως μεταξύ των ποδοσφαιριστών δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και γενικώς δεν θα υπάρξει καμία βεντέτα με την ομάδα της ΔΡΟΣΙΑΣ.
Κύριε πρόεδρε αυτό σας τιμά και έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι.
Δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν να τηρούν τους κανονισμούς και πάνε στο χαλαρό.
Κανείς δεν θα βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο, αν ο παρατηρητής είχε τα κλειδιά.
Να κλείσω λέγοντας, πως την αστυνομία δεν την καλούμε στους αθλητικούς χώρους, γιατί τότε δεν μιλάμε για αθλητισμό.