Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Δ.Σ. Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Κύριοι της Διαιτησίας και της Διοργανώτριας Αρχής,
Είναι ώρα να λάβετε μέτρα, διότι δεν πάει άλλο…!!! Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ έχει μάθει να χάνει στα γήπεδα και ταυτόχρονα να δίνει συγχαρητήρια στους Διαιτητές, κάτι βέβαια το οποίο έχουμε αποδείξει στην πράξη μέχρι και σήμερα. Αλλά βαρεθήκαμε πλέον να πληρώνουμε τα διαιτητικά χειρουργεία…!!! της προηγούμενης αγωνιστικής, εις βάρος των ομάδων που αντιμετωπίζουμε…
Για τον συγκεκριμένο αγώνα, η διαιτητική τριάδα από τον Σύνδεσμο Χαλκιδικής ( Οικονόμου, Κελάζογλου, Διαμαντής ) λειτούργησε επιστημονικά!!! Προσπάθησε και κατάφερε βέβαια να αφήσει την ....
ομάδα μας με 10 παίχτες απ’ το 30΄αναφέροντας στο Φύλλο Αγώνα αλλά αντί άλλων… για τον λόγο της αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του ποδοσφαιριστή μας Γκαράνη, κάτι αναμενόμενο βέβαια για να δικαιολογήσει το έγκλημα του…!!! Συνεχίζοντας το θεάρεστο έργο της κατάφεραν να φέρουν το χειρουργείο εις πέρας με 2 ακόμα φάσεις. Πιο συγκεκριμένα και ενώ το σκορ ήταν 1-1, στο 62΄ η ομάδα μας σημείωσε 2ο γκολ το οποίο ακυρώθηκε από τον 2o Βοηθό Διαιτητή καταλογίζοντας offside τον σκόρερ Ναουμίδη (Νο8) ο οποίος καλυπτόταν καταφανέστατα σε αντίθεση με τον ποδοσφαιριστή μας με αριθμό φανέλας Νο9 ο οποίος ήταν εκτεθειμένος αλλά δεν επηρέαζε και δεν συμμετείχε στη φάση. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στην επόμενη φάση σειρά πήρε ο 1ος Βοηθός Διαιτητή ο οποίος επέτρεψε να σημειωθεί το 2-1 από τον ποδοσφαιριστή με αριθμό φανέλας 11, Σαρηγιαννίδη, ο οποίος ευρισκόταν σε καταφανέστατη θέση offside κάτι το οποίο παραδέχτηκε και ο ίδιος ο σκόρερ τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο.
Τελειώνοντας θέλουμε να τονίσουμε για μία ακόμη φορά την άριστη φιλοξενία των ανθρώπων της Ένωσης Αποστόλου Παύλου κάτι το οποίο θα ανταποδώσουμε βέβαια στο μεταξύ μας παιχνίδι του 2ου Γύρου.
Υ.Γ. Ας αναλογιστούν οι υπεύθυνοι ποια ήταν η αναβάθμιση που προσπάθησαν να επιφέρουν με την αλλαγή της κατηγορίας από Δ’ σε Γ’ ??